Hány zsemlét szabad megenni egy étkezésre?
Figyelt kérdés
Én elsősorban a sima vizes zsemlére gondoltam.2020. nov. 1. 07:10
2/6 anonim válasza:
Erre nincs helyes válasz, van akinek az étrendjébe 1db sem fér bele.. Nem mindegy a kor, nem, magasság, súly, és hogy esetleg speciális diétát folytat -e.
Az egyszerű válasz az az minden adat nélkül, hogy 1db, hozzá érdemes sok zöldséget fogyasztani.
3/6 anonim válasza:
Elöször is nem EGY étkezés a lényeg, hanem a napi/heti mennyiség.
Másodszor ilyen korlátozás nincs, (csak akkor, ha cukorbeteg vagy), amíg nem ebböl áll a napi kajád, illeteve beleférsz a kalóriakeretedbe, addig akárhányat ehetsz.
5/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg. Ha neked 1300 kalória kell a fogyáshoz, es 1299 kalorianyi zsemlét eszel meg, akkor is fogyni fogsz.
Magas fehérjet vigyél be, hogy az izom veszteseget kicsit csökkentsd
6/6 anonim válasza:
Én 2x2 db-ot eszek mindennap 1-1 szelet hússal és húszsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!