Mire vagyunk éhesek?
Figyelt kérdés
Üdv!
Google-el kezdtem! De hülyeségeket dobott ki, nem azt, ami érdekel.
Szóval, azt már érzem, hogy mikor vagyok szénhidrátra éhes - mármint meg tudom különböztetni. De mi a másik ételen belül, milyen összetevő? Zsír, vagy fehérje? Egyéb? Az éppen eső vércukorszinten kívül minek a hiányát jelzi a szervezet éhség formában?
2020. okt. 30. 20:45
2/4 anonim válasza:
Bar nem vagyok orvos, de elmeltileg a vitaminokkal is igy van ez, konkretan minden eteltipussal. Hus, gyumolcs, csoki, savanyu etelek iranti vagy, mind jelez valamit. Nekem pl vannak szakaszaim amikor csak a savanyu johet. Egesz nap nem eszem semmit csak savanyu kaposztat (egy fejet) meg savanyu uborkat. :D
4/4 anonim válasza:
Egyet ertek, mindenbol kell valamennyi. Vitaminok, zsir, feherje es rostok. Talan ezt a 4-et mondanam alapnak es legfontosabbnak.
En altalaban ha nagyon ehes vagyok, ezert keszitek egy finom zabkasat, gyumolccsel es magokkal.
Ezt meg daralt lenmaggal es akar turoval dusitom, egy adag ilyen zabkasa utan, azonnal elmulik az ehsegerzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!