Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amikor éhesek vagyunk olyankor...

Amikor éhesek vagyunk olyankor fogyunk?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 05:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindenképpen nevet akarsz a gyereknek, akkor pont hízunk! Amikor éhezel, éhezik a szervezeted is, ami hosszú távon egészségtelen. Lassítja az anyagcserét és remek ugródeszka egy későbbi jojóhoz, ami ugye elég kedvezőtlen... Én ha éhezem, tudom, hogy a testem váltott piros lámpára, és kiabál: Helló-helló kiscsaj, nem stimmel a kajálásod!:) Vagy a minőség, mennyiség, összetétel nem helyes!
2012. máj. 4. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
nem, nem akkor fogsz. Ha el jársz futni+ diétázol.. na akkor fogysz :)
2012. máj. 4. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, legalább is én fogyok. Fogy a türelmem, hogy mikor ehetek már.
2012. máj. 4. 07:17
 4/5 Smartguy86 ***** válasza:

Nem. Éhezéskor a vércukorszint leesik, vissza kell állítani. Ilyenkor a szervezet több forrásból fedezi az eneriga igényt: először az izmok és a máj glikogénraktárait használja fel. Majd ha ezeket felélte, elkezdi az izomzat fehérjéiből szintetizálni a cukrot, ami nem olyan hatékony, mint a glikogén, de még mindig hatékonyabb, mint a zsírból. Végső megoldásként nyúl éhezés során a zsírhoz, de ehhez több napi éhezésre van szükség. Ha nincs meg a folyadékpótlás sem, akkor általában eddig már nem jut el az ember, előbb meghal.

[link]

2012. máj. 4. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
amikor éhesek vagyunk elfogy az energiánk. Ezért kell lassan felszívódó szénhidrátot enni, ami hosszú ideig eltelít és adagolja az energiát. PL tk kenyér.
2012. máj. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!