Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cél: -40kg 1 év alatt. Fogyunk...

Cél: -40kg 1 év alatt. Fogyunk együtt?

Figyelt kérdés

21/F vagyok, egy hete vágtam bele a dolgokba, a célom 127kg-ról 87-re lefogyni kb. az év végéig, megfelelő étrenddel és napi 40-50 perc mozgással.

Együtt könnyebb, bíztassuk egymást! Aki hasonló cipőben jár írjon nyugodtan :)

2012. febr. 27. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem mar lement kb 8 kg, bar eleg lassan... De meg van böven, szoval majd ranezegetek a kerdesre. :D

21L

2012. febr. 27. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
A cél optimális heti 0,5-1 kg de azt szoktam javasolni a klienseimnek hogy a tükröt nézzék ne a mérleget mert az izom nehezebb mint a zsír, kaját mérjed, súlyzós edzés az esetedben elengedhetetlen,mellé 4-5-6 aerob heti 1 teljes nap pihenő legyen, kajánál 2-3 g fehérje kilónként, valamint 2,5 gramm szénhidrátról indulnék a helyedben, ezket csirke-pulykamell,hal,sovány túróból vidd be, ch-t meg rizsből,lencséből,zabból,babból, valamint olajos magvakat 1-2 marékkal naponta, ez hosszú távon működik, én múlt héten kezdtem újra edzeni hosszabb kihagyás után,előtte 5 év súlyzós edzés valamint 2-3 év küzdősport múltam van, nekem a célom most -8 kg körül van minél kevesebb izomvesztéssel mert idén nyárra jó lenne már egy bordás hasfalat összehozni, sok sikert és kitartást ha kérdésed van szívesen válaszolok
2012. febr. 27. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is egy kicsivel több mint 1 hónapja kezdtem el fogyózni (leginkább életmódváltás, mert szinte mindent eszek, csak keveset) és eddig 7 kg ment le. Cél minimum még 13 kg, de ha több nem baj :D. 160 cm vagyok és én már 65-75 kg között is jól érezném magam...

19/L (most 88kg vagyok és 95kg voltam)

2012. febr. 27. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is 15-20 kg-tól szeretnék megszabadulni,jelenleg 76kg vagyok,160 cm,ami nem épp optimális.4 hete kezdtem figyelni az étkezésemre,80 kg-ról indultam.Még valamilyen mozgást szeretnék majd beiktatni.

Néha én is felnézek majd ide :)

18/L

2012. febr. 27. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is januárban kezdtem, elég lassan haladok :S De azért nem adom fel, eddig 4 kg-t sikerült leadnom. Még hátra van 15 kg. De ez csak egy körülbelüli érték, mert majd tükör alapján dől el mi az ideális súly.

Naponta 1-2 órát edzek, és nagyon oda figyelek az étkezésre.

166 centi vagyok és 68 kg

23N

2012. febr. 27. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok :) Kívánok mindenkinek eredményes fogyást ;)
2012. febr. 28. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
02.25. óta -18 kg-nál tartok. Nálatok mi a helyzet? :)
2012. júl. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!