Cél: -40kg 1 év alatt. Fogyunk együtt?
21/F vagyok, egy hete vágtam bele a dolgokba, a célom 127kg-ról 87-re lefogyni kb. az év végéig, megfelelő étrenddel és napi 40-50 perc mozgással.
Együtt könnyebb, bíztassuk egymást! Aki hasonló cipőben jár írjon nyugodtan :)
Nekem mar lement kb 8 kg, bar eleg lassan... De meg van böven, szoval majd ranezegetek a kerdesre. :D
21L
Én is egy kicsivel több mint 1 hónapja kezdtem el fogyózni (leginkább életmódváltás, mert szinte mindent eszek, csak keveset) és eddig 7 kg ment le. Cél minimum még 13 kg, de ha több nem baj :D. 160 cm vagyok és én már 65-75 kg között is jól érezném magam...
19/L (most 88kg vagyok és 95kg voltam)
Én is 15-20 kg-tól szeretnék megszabadulni,jelenleg 76kg vagyok,160 cm,ami nem épp optimális.4 hete kezdtem figyelni az étkezésemre,80 kg-ról indultam.Még valamilyen mozgást szeretnék majd beiktatni.
Néha én is felnézek majd ide :)
18/L
Én is januárban kezdtem, elég lassan haladok :S De azért nem adom fel, eddig 4 kg-t sikerült leadnom. Még hátra van 15 kg. De ez csak egy körülbelüli érték, mert majd tükör alapján dől el mi az ideális súly.
Naponta 1-2 órát edzek, és nagyon oda figyelek az étkezésre.
166 centi vagyok és 68 kg
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!