Mi lehet a magyarázata annak, hogy centikben látszik a változás, kilókban viszont nem?
Miért ne lehetne izom? Aki sokat rágózik, annak is pocok arca lesz.
Nem írtad, mennyi ideje változtattál. Vagy eszel/iszol-e olyat, ami vizet köt meg, stb.
"csak saját testsúlyos hiit edzéseket csinálok itthon, amitől nem lehet izmosodni."
EZ igen nagy tévedés, ettöl nem is kicsit lehet izmosodni! Ne hidd már el azt a hülyeséget, hogy csak a nagy súlyokkal edzés épít fel izmokat, ez nem igaz, még akár egy literes vizesüveggel is lehet izmot építeni, csak lassabban megy!
Azok akik azt mondják hogy izom...
Maximálisan lehetséges, ha a kérdező minden létező steroidot, sarmot stb...-t szed, de akkor sem jön rád olyan gyorsan mint ahogy fogyni tudnál...
Sokkal könnyebb a zsír vesztés mint az izom építés. Annyira hogy össze sem hasonlítható a két dolog.
Plusz a kérdező a kérdése alapján nem is úgy edz, ami nagy mennyiségű izomnövekedést stimulálna.
Köszi a válaszokat! Kissé meglepődtem, hogy majdnem mindenki szerint lehet izom, persze nagyon boldog lennék, ha úgy lenne! De itt is, és főleg a sport kategóriában is állandóan azt szajkózzák, hogy izmosodni csak a kőkemény súlyzós edzésektől lehet. De tényleg ezt olvasom mindenhol.
Én is úgy látom, ahogy a 7.válaszoló, de laikus vagyok a témában. Nem szedek semmit, az edzéssel kapcsolatban pedig, először bele is írtam a kérdésbe (mármint a leírásba) a tingli-tangli edzés kifejezést, de aztán inkább kitöröltem :D Szóval csak ilyen Chloe Ting, Pamela Reif színvonalat kell elképzelni, semmi komolyat. Nem hinném, hogy ettől lenne izom.
Igen, kezdő vagyok, pár hónapja csinálom, az első hónapokban a centik mellett kilókban is meglátszott a változás, most már 2 hónapja csak centiben. Pedig az elején direkt lefotóztam magam közelről, hogy hol és hogyan mértem magam, hogy mindig pont ugyanott és ugyanúgy tudjak majd mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!