Hogy lehet leadni 10kg leadni egészségesen 1 hónap alatt? 30kg feleslegem van.
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 19:27
11/15 anonim válasza:
1x fogytam 30kgot 16 évesen.
Rengeteg szénhidrátot ettem.
Most kocka hasra hajtva fogytam 12kgot.
Most is rengeteg szénhidrátot eszek. Mindig tésztát eszek köretnek, pár naponta csipsz és kevés csokit is eszek.
12/15 anonim válasza:
Két hét alatt ledobtam 10 kilogrammot minden szénhidráttól mentesen. Se kávé, sem cukor, sem csokik, kekszek, kalácsot, semmi köret, de még fűszerek sem.
Húson, tejen és tojáson éltem két hétig. Aki azt mondja hogy ez nem igaz, az próbálja ki, de garantálom hogy embertpróbáló feladat lesz. Ezzel két hét alatt simán letudsz dobni 8-12 kilót.
13/15 anonim válasza:
Ez így van! Én mondjuk csak az édes-lisztes dolgokat hagytam el! Cukor annyi volt, amennyit a kávémba vagy a kakaómba "bűnözésként" beletettem! Embert próbáló, feltéve ha megszokja az ember, de szerintem 15-20 kiló 2 hónap alatt elég szép eredmény! 👍
14/15 anonim válasza:
Karácsony környéke nem éppen a legmegfelelőbb időpont a fogyásra, mert pont ezekből az édes-lisztes kajákból esszük a legtöbbet! Ha mégis megengedtem magamnak, akkor azzal kompenzáltam hogy elmentem futni egy pár kilométert! (Igen, a hidegben!🙂)
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!