Ez mennyire felvállalható?
Figyelt kérdés
166 cm vagyok, 67 kg. Le szeretnék fogyni, viszont előtte meg szeretnén kérdezni hogy ez mennyire felvállalható és kb. mikorra fogok tudni lefogyni ha egészséges életmódra váltok? [link]
2020. okt. 25. 10:31
21/28 anonim válasza:
166-hoz kicsit soknak tűnik a 67 (esztétikai szempontból),de a kép alapján én is kevesebbnek tippelnélek
22/28 anonim válasza:
Hát a magasságodhoz ilyen 55kg körüli súly lenne átlagos, 50 körül meg vékony.
De mindenkinek más a testalkata, és sztem te egyáltalán nem vagy kövér,max kicsit husi. Pár kiló minusszal pedig tökéletes lennél
Sok sikert🥰
23/28 anonim válasza:
Ja és előző vagyok vagyok: ha nem írod egyáltalán nem gondoltam volna hogy 67kg vagy, max 60 nak nézel ki😀
24/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki normálisan válaszolt, 22 tudom, az 55kg a végső cél de most egyenlőre a 60kg. :D
2020. okt. 26. 10:12
25/28 anonim válasza:
Hú akkor sok sikert és nagyon sok kitartást!!😊
26/28 anonim válasza:
Nincs baj az alakoddal, de ha fogyni akarsz, csak ésszel, és ne sanyargasd magad, rendes étrenddel, és sporttal csináld, különben, ha izom nem gyarapodik, löttyedt leszel. Az alakodat az izomzatod adja. Ha sport nélkül koplalással fogysz, akkor puha és löttyedt leszel. Szóval az egészség legyen a cél, és ha egészséges vagy, jól is fogsz kinézni.
27/28 A kérdező kommentje:
Igen, tudom eszembe sem jutott koplalni, szerintem amúgy sem bírnám egy napnál tovább.
2020. okt. 26. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!