166 cm vagyok, 67 kg. Le szeretnék fogyni, viszont előtte meg szeretnén kérdezni hogy ez mennyire felvállalható és kb. mikorra fogok tudni lefogyni ha egészséges életmódra váltok? [link]
Mit akarsz felvállalni? Ha fogyni akarsz, fogyj! Havi 2 kilónál ne legyen több a súlyvesztés!
2020. okt. 25. 10:34
2/28 anonim válasza:
Hogy érted, hogy felvállalható?? Ki mehetsz e az utcára, mielőtt elérted a kívánt súlyt?
2020. okt. 25. 10:44
3/28 anonim válasza:
Jó az alap. Arányos vagy. Nem olyan nagy a gond. Semmiképp se fogj bele semmi drasztikusba. Csak lassan, egészségesen.
2020. okt. 25. 11:03
4/28 anonim válasza:
Egyébként meg egyáltalán nem vagy túlsúlyos, szerintem teljesen jól nézel ki.
2020. okt. 25. 11:10
5/28 Lena7 válasza:
Szerintem nincsen rossz alakod.
(Most is jól nézel ki, de ha fogyni akarsz egy keveset, akkor megértem)
Csak ne akarj 1 hónap alatt megszabadulni az összes súlyfeleslegedtől.
Szerintem a havi 2 kiló az reális (amit màr felettem is írtak)
De úgy csináld, hogy neked is jó legyen. Mozogj sokat és egyél rendesen (ne éheztesd magad, viszont próbálj meg egészségesen étkezni)
Sok sikert!😁
2020. okt. 25. 11:25
6/28 anonim válasza:
Te vagy provokálsz vagy dicsekedsz vagy testképzavarod van.
Lehet rajtad max. 5 kg, de inkább edzeni kellene, nem fogyni - ha már mindenképp csinálni akarsz valamit.
2020. okt. 25. 11:32
7/28 anonim válasza:
40 évesen még visszasírod ezt az alakot :D Semmi baj sincsen vele.
2020. okt. 25. 11:45
8/28 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Igazából főleg a családtagjaim csesztetnek a súlyommal és az alakommal, mindenki vékonyabb nálam. De ezek szerint nem olyan durva helyzet mint aminek beállítják. Hát hetes ciki vagy sem de anyukám több mint 40 és jobb az alakja mint az enyém. 🤷🏼♀️
2020. okt. 25. 11:52
9/28 anonim válasza:
Azt a lovaglóhájat meg a kibuggyanó belet azért eltüntethetnéd egy kis edzéssel. :D
2020. okt. 25. 12:01
10/28 anonim válasza:
Igen, értem én, vannak nagyon csinos korosabb nők is, de a többség, főleg aki fiatalon sem volt vékony általában elkezd küzdeni a súlyával.
Ráadásul az ember fiatalon nem látja szépnek magát, majd később döbben rá, hogy úristen, ilyen jól néztem ki? Önmagához mérten mindig, természetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!