Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyem ha egyre csak...

Mit tegyem ha egyre csak hizok es hizok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tobb honapja hogy kisebb lett a mozgas terem fel is szaladt par kilo. Amint eszbe kaptam, egybol visszabb vettem igaz a gyatra kaloria szamlalo kodszer szerint. De, ennek mint irtam tobb honapja szenny kajakat eszek es iszok de nem sokat max 1000-1200 kaloriat figyasztok egy nap.

Es megis lassan de hizok folyamatosan. Mit tegyek, milyen etkezesbe kezdjek?

Ma zarva a konditerem, de hetfotol megyek futopadozni(pedig ruhellek nem is tudok sajnos futni)

70-71 kg vagyok most es 170cm.

A sulyom es az alakom kb 65 kilokent idealis szamomra.

Az etkezeseim tobbnyire abbol allnak h reggeli: kette vagott csokis csiga egy zero energiaital. Vagy egy fel bagettes szendvics sajtkremmel minosegi sonkaval paprika kigyouborka majonez sajt ritkabban dr oetker zabkasa

Rengeteg folyadek altalaban edesitoszeres limonade vagz zero cola( tudom tudom.......👎🏽)

A masik fele valamikor a delelott folyaman elfogy.

Ebedre altalaban menu van, levest soha nem eszek, a masodiknak csak a felet. Ha szamomra ehetetlen altalaban a kinaiban kotok ki es a ket kis adag rizst es zoldseges cairkemellett kerek amit meg otthon kulon megfelezek.

Ilyentajt azoktam a masodik zero energiaitalomat meginni, uditonek zero cola dobozos.

Ez kb 2-3 ora kornyeken van.

Ezutan mar nem szoktam enni, vacsirat ha keszitem paromnak azt szoktam nyilvan csak kostolni de abbol en mar soha nem eszek.

Este 8-9 korul iszok egy nagy pohar rostos uditot(3dl) es vagy eszek egy kis gyumolcsot

Tudom mar onmagaban is sulyosan szxr az etkezesem de nem ertem hogy miert hizok aprankent ennek ellener eis?

Nincsenek nasizasaim napkozben sem.

Szamomra az lenne a legidealisabb alak ha formasodnek de 3 kg minusz mindenkepp meglegyen a “plussz ketto” pedig ha tudnam izomba szeretnem.

Egyebkent eros csontozaru vagyok eleve, es az alakom “megkeri” a 65 kg zsir vagy izom formajaban 😹 de mostanra sajnos rosszul vagyok magamtol nagyon gusztustalanul etkezem.

2020. okt. 25. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Ez alaphangon 2500 kalória. Kezd el nézni a címkéken mi mennyit tartalmaz, meg fogsz lepődni.

Egyébként meg nem tudom mit vársz ilyen étrend mellett. Tényleg elég sz@r. Keress fel egy dietetikust, ő fog tudni neked segíteni.

2020. okt. 25. 10:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Neztem es 1200nel legrosszabb napon is megallt.

Nem tudom hogy jott ki neked a 2500.

Az energiaital 0 kcl a cola is a limonade 12kcl

A csokis csiga 550kcal ha szendvicset eszek 450kcal, a zabkasa 220kcal.

A natur rizs meg a zoldseges natur csirkemell szinten minimal kalorias talan az az egyetlen etel a naojainkban amiben talan van egybkis tapanyag is😂

2020. okt. 25. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csokis csiga, sajtkrém, majonéz, ez nem gyenge kalóriabomba, lefekvés előtt rostos gyümölcslé, gyümölcs, ami teli van cukorral, így ne csodálkozz, ha hízol.Teljesen mindegy, hogy mit számoltál, ha hízol akkor többet kell mozogni és kevesebbet és megfelelő ételeket enni,ennyi az egész.
2020. okt. 25. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Csokis csiga, bagett, kínai kaja... Hót szénhidrát az egész. De oké. Hitegesd csak magad, igen ez 1200 kalória. (amúgy nem, mert a zöldségben is van, és egy adag sült csirkemell kb. 350 kalória, rizsbe is van stb.) Az oké hogy a kólában nincs, viszont a kóla az kóla.
2020. okt. 25. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez az étrend úgy borzalmas ahogy van. Nem csoda ha hízol. Kezdj el egészségesen enni (nem napi 2 kóla, energiaital, csokiscsiga, hanem hús, zöldség stb.) aztán ha akkor is hízol akkor keresd mi lehet a baj.
2020. okt. 25. 11:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem egyszerre eszem ezeket.

Reggelire csokis csiga VAGY sajtos bagett VAGY zabkasa ezek kulonbozo napokon fordulnak elo nem egynap.

Tudom hogy borzalmas nem hitegetem magam, de maga kaloriajaban 1200 alatt van...

2020. okt. 25. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bugos a mátrix...
2020. okt. 25. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy a bánatba lenne ez a kajamennyiség 1200 kcal, alatt, gondolkodj már egy kicsit, csak a felét kiteszi egyedül a csokis csiga.
2020. okt. 25. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ez tuti, hogy több. Kérdező, ajánlom a kalóriabázist, oda mindent mérjél le és írjál fel. Így nem nagyon lehet számolni, hogy "A natur rizs meg a zoldseges natur csirkemell szinten minimal kalorias".
2020. okt. 25. 17:13
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, ha mozogsz is közben, 75-80 kilóval is simán csinos lehetsz. Nekem pl. bejön az ilyen alkat.
2020. nov. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!