Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg vagy? Milyen magas?...

Hány kg vagy? Milyen magas? Mennyi idős? Nő vagy férfi? Szültél-e? Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Én sajna 79kg vagyok.168 cm magas.25 éves Nő vagyok van egy 3.5 éves fiam.Boldog vagyok,de szeretnék újból vékony lenni(de pajzsmirigy alul működésem van) párkapcsolatom jó,csak az önbizalmam a béka segge alatt van.állítólag csinos vagyok,de én kövérnek érzem magam:(
2010. aug. 9. 09:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Asszony vagyok, 165 centi,terhesség alatt nagyon meghíztam, szülés után még jobban, 114 voltam, most 103 vagyok, 75 a 'cél'. 31 vagyok, és néha boldog, legtöbbször elégedett, és sokszor elégedetlen :)) de engem ez az elégedetlenség visz előre :) a párkapcsolatom boldog, de még jobb lesz, ha a manó kicsit nagyobb lesz, és többet tudunk egymással foglalkozni :D

*mosolyog*

szerezz be valami tuti csini alsórucit, csabitsd el a ferjed, és miutan felfalt mindenhogy, utána eszedbe se jut, hogy kovernek erezd magad :)

meg tuzz ki egy kis celt, pl havi 2 kiló (siman tartható), és amikor elered, boldog leszel, es arra gondolsz, hogy dejó lesz amikor soksoksoksok minden sulyfelesleg lemegy. engem ez hajt. ma raalltam a merlegre, es egy kilóval kevesebbet mutatott, mint két hete. tok jo erzes.

2010. aug. 10. 17:27
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok, 170 cm, 100 kg. Sosem voltam vékony, mióta az eszemet tudom etettek éjjel-nappal.

Férjnél vagyok, sikeres a kapcsolatunk, van egy fiunk.

Boldog vagyok, de önmagammal nem elégedett.

Eddig 6 kg-ot fogytam, az álmom az 50-55 kg-s végsúly (bár tudom, hogy akkor sem lesz nagyobb önbizalmam). Biztos vagyok benne, hogy egyszer sikerülni fog.

2010. aug. 10. 19:39
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Remek, le lettem pontozva, mert nem olyan választ írtam, aminek örülni kell.:(:(

08-09 09:52-es vagyok

A kérdésben nem az volt, hogy: Boldog vagy. Sikeres a párkapcsolatod. hanem hogy Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?

Vagy az OFF-ért kaptam mínuszt?:S Csak próbáltam kifejteni, hogy mi miért van.

De elintézhettem volna így is a válaszadást: 45, 161, 19, nő, nem, az idő 65%-ában nem, nem.

Az a baj, hogy az intelligens fiúkkal vagyok inkább egy hullámhosszon? Vagy az, hogy még szűz vagyok?:P Tényleg nem értem. Vagy a pontozás egy jelzés, hogy legyek boldogabb? Mert akkor szólok minden boldogtalannak, hogy meneküljenek ettől a kérdéstől, mert ez egy aljas összeesküvés, hogy mínuszolják hasznosságukat.=D Ha boldoggá tesz a lepontozó, az leszek.:) Kössz.

2010. aug. 16. 18:57
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

08-09 09:52-es vagyok megint.

Kedves Kérdező!

Irigyellek, hogy már van gyereked. Szerintem anyává válni a természet egyik legszebb csodája.

Fogyásra ajánlom a gyümölcsöket, édességek helyettesítésére. Ebédbe pedig rizst mondjuk krumpli és tészta helyett. Csirkét a zsíros húsok helyett. Gyorskaját ne. Fehér kenyeret ne. Azt mondják a teljes kiörlésű a jó. Na meg a biciklizés tök jó szerintem, és a kirándulások is.:) Kis lépésekben haladj, és mindig tűzz ki edzési célokat (pl. eltekerni a szomszéd városba és vissza).

Önbizalmam nekem sincs sok, de mindig mondom magamnak: Na, elég! Miért lennének mások jobbak, szebbek, okosabbak nálad? Képes vagyok ......-re meg .......-ra is. Elérem a céljaim sok akarattal.

Ilyenkor a bizonyítási vágy MAGAMNAK motivál. Amikor másnak akar megfelelni az ember, akkor nem önbizalmat épít, hanem mások kritikáira alapozza az énképét....nem-nem, nem jó ez így. Akinek nem tetszek, az így járt.:P Csak nehogy átcsapj egoizmusba. Az csak kompenzálás, és nem problémamegoldás, szerintem.:) Amikor egoistaként viselkedek, mások mindig elhiszik, hogy milyen ügyesokos vagyok, csak pont én nem.:P Esetleg meg is utálnak miatta. És akkor már megint visszajutottunk így a mások véleményéhez és + 1 problémához --> "jajj jajj milyen egoista vagyok". De érezni kell, hogy mikor hallgassunk másokra, és mikor nem. Na most jól elbonyolítottam:$, de remélem érthető, és nem pontoznak le megint.:S

Szurkolok!:)

2010. aug. 16. 19:18
 25/36 A kérdező kommentje:
Én senkit se pontozok le!!!Mi értelme lenne?kérdeztem valamit választ kaptam ott a plusz pont!!aki meg ezzel szórakozik az szóra se érdemes.
2010. aug. 18. 07:46
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

64 kilo vagyok 166 centi magas, 18 éves vagyok.

Öhh bolodg avgyok de lehetnék boldogabb is, úgy 5 kilot lekéne sztem adnom, futok, biciklizek, sétálok, szóval nem mondom azt hoyg szétfolyok, de azért egy minusz 5 kilo nem ártana

dolgozok is rajta

önbizalmam egynelő a nullával, nem csak a kilok miatt

2010. aug. 18. 09:32
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
én 170 centi vagyok és 93 kiló, egy ideje komolyan veszem az étrendemet és a mozgást, lement 16 kiló 5 hónap alatt. régebben 60-63 kiló voltam, ezt szeretném újra elérni. azt remélem, hogy akkor több lesz az önbizalmam, mert jó ideje nincs párkapcsolatom, és bár már jól vagyok egyedül is, azért igazából hiányzik egy férfi mellőlem. egyébként jól érzem magam, ha boldognak nem is mondanám, de azt hiszem csak egyre jobb lesz. :) sok sikert mindenkinek. :) 31/N.
2010. aug. 18. 10:00
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
172 cm vagyok, 52-54 kg között mozgok, 24 éves lány. Még nem szültem, de pár éven belül szeretnék. Van egy hétéves párkapcsolatom, menyasszony is vagyok már, úgyhogy elég sikeresnek érzem a kapcsolatunkat. Boldog vagyok-e? Fizikailag fitt vagyok, van diplomám, szerető családom, barátaim... néha mégis hajlamos vagyok a depresszióra. Nem tudom az okát.
2010. aug. 18. 10:10
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

160 cm, 70 kiló, 28 éves vagyok. Van egy 8 hós fiam. Szülés után 85 voltam. Még 10-15 kilót szeretnék lefogyni.

Férjemmel jól megvagyunk, így is imád.

2010. aug. 18. 10:43
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
162cm magas vagyok és 62kg. Fógyókűrázok, de körülbelül 1,5éve,mert számomra az a fontos, hogy tartós legyen nem az, hogy gyors 15kg adtam le és még 5kg szeretnék. 18 éves vagyok és nem szültem még. Boldog párkapcsolatban élek. Nagyából elégedett vagyok az életemmel. Nem problémamentes és nem is tökéletes, de nem vagyok depressziós és befordult sem:)
2010. aug. 18. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!