Hány kg vagy? Milyen magas? Mennyi idős? Nő vagy férfi? Szültél-e? Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?
Asszony vagyok, 165 centi,terhesség alatt nagyon meghíztam, szülés után még jobban, 114 voltam, most 103 vagyok, 75 a 'cél'. 31 vagyok, és néha boldog, legtöbbször elégedett, és sokszor elégedetlen :)) de engem ez az elégedetlenség visz előre :) a párkapcsolatom boldog, de még jobb lesz, ha a manó kicsit nagyobb lesz, és többet tudunk egymással foglalkozni :D
*mosolyog*
szerezz be valami tuti csini alsórucit, csabitsd el a ferjed, és miutan felfalt mindenhogy, utána eszedbe se jut, hogy kovernek erezd magad :)
meg tuzz ki egy kis celt, pl havi 2 kiló (siman tartható), és amikor elered, boldog leszel, es arra gondolsz, hogy dejó lesz amikor soksoksoksok minden sulyfelesleg lemegy. engem ez hajt. ma raalltam a merlegre, es egy kilóval kevesebbet mutatott, mint két hete. tok jo erzes.
19 éves vagyok, 170 cm, 100 kg. Sosem voltam vékony, mióta az eszemet tudom etettek éjjel-nappal.
Férjnél vagyok, sikeres a kapcsolatunk, van egy fiunk.
Boldog vagyok, de önmagammal nem elégedett.
Eddig 6 kg-ot fogytam, az álmom az 50-55 kg-s végsúly (bár tudom, hogy akkor sem lesz nagyobb önbizalmam). Biztos vagyok benne, hogy egyszer sikerülni fog.
Remek, le lettem pontozva, mert nem olyan választ írtam, aminek örülni kell.:(:(
08-09 09:52-es vagyok
A kérdésben nem az volt, hogy: Boldog vagy. Sikeres a párkapcsolatod. hanem hogy Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?
Vagy az OFF-ért kaptam mínuszt?:S Csak próbáltam kifejteni, hogy mi miért van.
De elintézhettem volna így is a válaszadást: 45, 161, 19, nő, nem, az idő 65%-ában nem, nem.
Az a baj, hogy az intelligens fiúkkal vagyok inkább egy hullámhosszon? Vagy az, hogy még szűz vagyok?:P Tényleg nem értem. Vagy a pontozás egy jelzés, hogy legyek boldogabb? Mert akkor szólok minden boldogtalannak, hogy meneküljenek ettől a kérdéstől, mert ez egy aljas összeesküvés, hogy mínuszolják hasznosságukat.=D Ha boldoggá tesz a lepontozó, az leszek.:) Kössz.
08-09 09:52-es vagyok megint.
Kedves Kérdező!
Irigyellek, hogy már van gyereked. Szerintem anyává válni a természet egyik legszebb csodája.
Fogyásra ajánlom a gyümölcsöket, édességek helyettesítésére. Ebédbe pedig rizst mondjuk krumpli és tészta helyett. Csirkét a zsíros húsok helyett. Gyorskaját ne. Fehér kenyeret ne. Azt mondják a teljes kiörlésű a jó. Na meg a biciklizés tök jó szerintem, és a kirándulások is.:) Kis lépésekben haladj, és mindig tűzz ki edzési célokat (pl. eltekerni a szomszéd városba és vissza).
Önbizalmam nekem sincs sok, de mindig mondom magamnak: Na, elég! Miért lennének mások jobbak, szebbek, okosabbak nálad? Képes vagyok ......-re meg .......-ra is. Elérem a céljaim sok akarattal.
Ilyenkor a bizonyítási vágy MAGAMNAK motivál. Amikor másnak akar megfelelni az ember, akkor nem önbizalmat épít, hanem mások kritikáira alapozza az énképét....nem-nem, nem jó ez így. Akinek nem tetszek, az így járt.:P Csak nehogy átcsapj egoizmusba. Az csak kompenzálás, és nem problémamegoldás, szerintem.:) Amikor egoistaként viselkedek, mások mindig elhiszik, hogy milyen ügyesokos vagyok, csak pont én nem.:P Esetleg meg is utálnak miatta. És akkor már megint visszajutottunk így a mások véleményéhez és + 1 problémához --> "jajj jajj milyen egoista vagyok". De érezni kell, hogy mikor hallgassunk másokra, és mikor nem. Na most jól elbonyolítottam:$, de remélem érthető, és nem pontoznak le megint.:S
Szurkolok!:)
64 kilo vagyok 166 centi magas, 18 éves vagyok.
Öhh bolodg avgyok de lehetnék boldogabb is, úgy 5 kilot lekéne sztem adnom, futok, biciklizek, sétálok, szóval nem mondom azt hoyg szétfolyok, de azért egy minusz 5 kilo nem ártana
dolgozok is rajta
önbizalmam egynelő a nullával, nem csak a kilok miatt
Szia!
160 cm, 70 kiló, 28 éves vagyok. Van egy 8 hós fiam. Szülés után 85 voltam. Még 10-15 kilót szeretnék lefogyni.
Férjemmel jól megvagyunk, így is imád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!