Hány kg vagy? Milyen magas? Mennyi idős? Nő vagy férfi? Szültél-e? Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?
163 cm és eredetileg 53 kiló, de mióta Mamámnál vagyok és Nagy Nyári Közös Sütisütés van, azóta híztam 2 kilót. :) De nem baj, ma úgyis füvet nyírok, azzal simán lemegy rólam egy kiló. :) Az alakommal azóta meg vagyok elégedve, mióta elkezdtem futni. 14 éves vagyok, lány, természetesen még nem szültem; most épp boldog vagyok, de ez elég rendkívüli, főleg a családunk romos állapota miatt, amit most nem részleteznék. =(
Egyébként azt tudom mondani én is, hogy kezdj el sportolni, az soha nem árthat. Én is százszor belekezdtem mindenféle nyamvadt fogyókúrába, és úgy jojózott a súlyom, hogy beleszédültél még a gondolatba is...Mindennek a tetejébe zabarohamaim voltak, és szar kedvem volt, ráadásul fogytam és fogytam, de nem formásodtam. 63 kilóról kezdtem, úgy fél éve. De előbb-utóbb szerintem mindenki rájön (akár a maga kárán is), hogy tényleg a mozgás a megoldás, máshogy nem megy. Először elég szar volt a futás is, mert felhólyagosodott a lábam, és olyan izomlázam volt hogy majd belenyikkantam, de utána elmúlt, és maradt a futás. Hajnalban, friss levegőn, heti 5-6x fél óra. És most már hiányzik.
Egyébként pedig próbáld kontrollálni magad. Mondtad, hogy van kisfiad is - tanulj meg tőle enni! Azt, amit megkívánsz, de csak mértékkel. Próbáld meg hanyagolni a lisztet, a cukrot... de szerintem az se baj, ha ez nem megy, mert nekem állandó sport mellett ezek sem jelentenek problémát. Pl. heti háromszor sütök sütit, de mindig csak egy-egy kis adagot eszek belőle. És láss csodát, bevált, legalábbis súlytartásnál biztos. :) (Mostani hét kivétel ugyebár.:D)
Ha úgy érzed, fogyókúrára van szükséged, fogd vissza a kaját, és próbálj a minőségen változtatni.
A legfontosabb, hogy légy boldog, szeresd a tested, és érezd jól magad a bőrödben. És próbálj meg egész életre tervezni, ne csak a következő pár hónapra. Sok szerencsét!
Na, le leszek pontozva, de nem érdekel, legalább nem lesztek a béka segge alatt a kilóim láttán. :D
170 cm, 110 kg (10 kg-ot adtam le, és megy lefele, max 80-90 kilóra gyúrok, szeretek duci lenni :D), nő vagyok, 20 éves, nem szültem, van párkapcsolatom (4 és fél éve), boldog vagyok. (imádja a hájam barátom, lehet fujjogni) Önbizalmam van, mert párom imád így, és nekem csak az ő véleménye számít ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!