Hány kg vagy? Milyen magas? Mennyi idős? Nő vagy férfi? Szültél-e? Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?
170cm, 73kg, 20 éves lány vagyok. Nincs gyerekem. Már jó pár kg-t leadtam, de még szeretnék lemenni úgy 60kg-ra. Régóta küzdök a jó alakért, mert mindig erősebb alkat voltam, de sose tudtam ezt elfogadni. Így hát próbálom kihozni magamból a maximumot, mert ez fontos nekem.
Boldog nem vagyok éppen, pont a kapcsolatom miatt ami sajnos már megromlott. De ebből nemsokár kifogok lépni, helyrehozok pár hibát az életemben, sok tervem van, amit ha elérek nagyon boldog leszek :)
21 éves 176 cm jelen pillanatban 58kg. 1 hónap alatt betegség miatt -7kg.
Régen 85-90 kg voltam, akkor úgy éreztem jól nézek ki. :D
Ma...hát nem igazán vagyok megelégedve magammal.
Ennek ellenére rettentő vidám és boldog személyiség vagyok, mindenben megpróbálom meglátni a jót. "minden relatív" mondta egy kedves ismerősöm. :)
Párkapcsolat: mostanában ért véget, 2,5 évig tartott, melynek utolsó 1,5 éve maga volt a pokol. Büszke vagyok magamra amiért (bár hosszú idő után), de kiléptem. Tehát összességében elégedett vagyok az életemmel. :) Velem vannak akiket szeretek és fontosak nekem, vannak barátaim és talán egy új szerelem is a láthatáron. :) Nem panaszkodhatom.
Megjegyzés: én pajzsmirigy túlműködés miatt híztam 30 kg-t 3 hónap alatt. Megműtöttek, izotópoztak, gyógyszereztek. Semmi. Aztán erőt vettem magamon 17 évesen és kemény tornába és fogyokúrába kezdtem. Sikerült! Ugyhogy ne add fel, kitartást!
30 éves vagyok, 168 cm, 63 kg, szültem 2,5 éve (tehát nő vagyok), házas vagyok, néha rosszabb, néha jobb napokkal, de alapvetően elégedett.
Szülés után 86 kg voltam, onnan értem el a 63-at, 60-ig akarok lemenni, így jobban érzem magam, mint közel 90 kilósan, és több önbizalmat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!