Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg vagy? Milyen magas?...

Hány kg vagy? Milyen magas? Mennyi idős? Nő vagy férfi? Szültél-e? Boldog vagy? Sikeres a párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Én sajna 79kg vagyok.168 cm magas.25 éves Nő vagyok van egy 3.5 éves fiam.Boldog vagyok,de szeretnék újból vékony lenni(de pajzsmirigy alul működésem van) párkapcsolatom jó,csak az önbizalmam a béka segge alatt van.állítólag csinos vagyok,de én kövérnek érzem magam:(
2010. aug. 9. 09:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
57%
165 centi 90 kg, 25 éves nő vagyok...6 éve boldog párkapcsolatban élek, ebből 1 éve házasan. még nem szültem. nem fogyózom, és eszemben sincs. =))
2010. aug. 9. 11:08
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Én senkit se pontozok le!!!kérek még sok sok választ.jó olvasni hogy a ducibb-vékony nők is boldogok általában.És hogy nem vagyok egyedül husis csaj:)
2010. aug. 9. 11:16
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

170cm, 73kg, 20 éves lány vagyok. Nincs gyerekem. Már jó pár kg-t leadtam, de még szeretnék lemenni úgy 60kg-ra. Régóta küzdök a jó alakért, mert mindig erősebb alkat voltam, de sose tudtam ezt elfogadni. Így hát próbálom kihozni magamból a maximumot, mert ez fontos nekem.

Boldog nem vagyok éppen, pont a kapcsolatom miatt ami sajnos már megromlott. De ebből nemsokár kifogok lépni, helyrehozok pár hibát az életemben, sok tervem van, amit ha elérek nagyon boldog leszek :)

2010. aug. 9. 11:45
 14/36 anonim ***** válasza:
80kilóról indultam,fogyizok!már majdnem 1 ruhaméretet fogytam,cél a 70kiló hó végéig:)))))) 23N vgyok,boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban,ahol a barátom nem díjazza a fogyásom,de tényleg nagy darab vagyok.sZnék újra jó alakot:)))norbi updatelek és dvd-re tornázom:)semmi cukor,szénhidrát kenyér liszt tészta krumpli és rizs!:)
2010. aug. 9. 12:00
 15/36 anonim ***** válasza:
168/73.Nem szültem még.5éve párkapcsolatban.Jól érzem magam magam a bőrömben,igaz most kezdtem el futni,mert szeretnék egy kis izomzatot magamon,meg egy ruhamérettel kisebbet.
2010. aug. 9. 12:23
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

21 éves 176 cm jelen pillanatban 58kg. 1 hónap alatt betegség miatt -7kg.

Régen 85-90 kg voltam, akkor úgy éreztem jól nézek ki. :D

Ma...hát nem igazán vagyok megelégedve magammal.

Ennek ellenére rettentő vidám és boldog személyiség vagyok, mindenben megpróbálom meglátni a jót. "minden relatív" mondta egy kedves ismerősöm. :)

Párkapcsolat: mostanában ért véget, 2,5 évig tartott, melynek utolsó 1,5 éve maga volt a pokol. Büszke vagyok magamra amiért (bár hosszú idő után), de kiléptem. Tehát összességében elégedett vagyok az életemmel. :) Velem vannak akiket szeretek és fontosak nekem, vannak barátaim és talán egy új szerelem is a láthatáron. :) Nem panaszkodhatom.

Megjegyzés: én pajzsmirigy túlműködés miatt híztam 30 kg-t 3 hónap alatt. Megműtöttek, izotópoztak, gyógyszereztek. Semmi. Aztán erőt vettem magamon 17 évesen és kemény tornába és fogyokúrába kezdtem. Sikerült! Ugyhogy ne add fel, kitartást!

2010. aug. 9. 13:08
 17/36 A kérdező kommentje:
kedves utolsó engem 2 éve pajzsmirigy alulmüködéssel műtöttek akkor 54kg voltam.Aztán pár hónap alatt(3hónap)lettem 80kg.Nagyon nem foglalkoztak velem(PÉCS)most váltottam orvost.Remélem jobb lesz.
2010. aug. 9. 13:26
 18/36 anonim ***** válasza:
165 cm 73 kg, 21 éves, van egy 10 hónapos kislányom, 7 éve élek párkapcsolatban, boldog vagyok, van önbizalmam, csak néha leesik :-D
2010. aug. 9. 14:28
 19/36 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, 168 cm, 63 kg, szültem 2,5 éve (tehát nő vagyok), házas vagyok, néha rosszabb, néha jobb napokkal, de alapvetően elégedett.

Szülés után 86 kg voltam, onnan értem el a 63-at, 60-ig akarok lemenni, így jobban érzem magam, mint közel 90 kilósan, és több önbizalmat ad.

2010. aug. 9. 16:11
 20/36 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hogy sikerült lefogynod?Nagyon irigylem azokat akiknek "könnyen"megy a fogyás.Sajnos a betegségem miatt nekem kicsit nehezebb.Meg a kaja megvonás se megy egyszerűen,főleg a pénztárca vékonysága miatt.Probáltam a kenyeret elhagyni,egy ideig ment is,aztán csak hiányzott akkor vettem barna kenyeret,de hónap végén nehéz lett volna azt venni így maradt a fehér kenyér.Kérlek adj tanácsot mit csináljak.Tornázni most nem tornázok mert újítjuk a házat így szinte hulla fáradt vagyok,minden tagom fáj:(
2010. aug. 10. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!