Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz ha egy làn...

Nagyon rossz ha egy làny 12 évesen 164cm magas és 56-kg?

Figyelt kérdés
olyan rossz érzés ilyennek lenni! leszek még nagyobb is?
2010. aug. 8. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
magasabb és nehezebb is, de miért baj ez? a magasságodhoz megfelelő a testtömeged és a pasik a magas csajokra buknak (majd 4-5 év múlva meglátod ;)) :D ...kezdj valamit sportolni és akkor még csinosabb leszel ;)
2010. aug. 8. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
rendben koszi!! de azért remélem nem leszek oriàs:)
2010. aug. 8. 18:39
 3/10 anonim válasza:

szerintem max hamarabb nősz mint a korosztályod lehet h 5-7cm nél nem fogsz többet majd

és igen sportolj;)

na béke

12/F

2010. aug. 8. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
mért lenne sok? a többiek 150 centik? még nőni fogsz. 2 év múlva nagyon kicsi lennél 164 cmvel.
2010. aug. 8. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
16-17 évesen hogy fogsz örülni, hogy 175 cm-es leszel + 10 centi sarok és mindenki utánad fog bámulni az utcán ;)
2010. aug. 8. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: hát az tényleg marha jó érzés lehet, ha egy lány majdnem 180 centi, és egy csomó pasinál magasabb... Persze hogy utána fordulnak, de nem azért mert szép vagy nőies, hanem mert akkora, mint egy ló. Én is, és a pasik nagyrésze is barátnőnek alacsonyabb csajt akar.
2010. aug. 8. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem akkora leszel mint anyukád. Én pont akkora lettem. Najó én 2centivel magasabb vagyok. :)
2010. aug. 8. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
22 évesen 156 centi vagyok akkor szerinted nyírjam ki magam? v keseregjek azon ami már úgy sem fog változni? Lehet fogsz nőni, de lehet nem attól függ, h a családban kire ütsz jobban!
2010. aug. 8. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:
A húgom annyi idős mint te, és majdnem 10 cm- rel magasabb nálad. Anyukám is ilyen magas volt az ő korában, aztán már alig nőtt pár centit. Szerintem ne aggódj! Nem valószínű, hogy óriás leszel.
2010. aug. 8. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát van amikor rossz érzés... én azt utálom amikor az utcán magabb vagyok sokkal a nyanyáknál akik elém tolakodnak.pedig nem vagyok tul magas 15ből 3. vagyok a tornasorban 14/160/40)

még párcentit fogsz nőni... most lennél olyan átlAGOS DE MÉG AZIK ABBA FOG TARTOZNI. A magas lányoknak az a jobb hogy nem látszik meg rajtuk minden kg ami fel megy...:D

Viszont van sok pasi akim a kicsi törékeny cicababákra bukik... Még akkkor is ha 2 méter magas :O nekem volt egy osztálytársam aki 3.ban volt akkora mint én 7.ben :D

2010. aug. 9. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!