Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megéri leadni 50 kilót?

Megéri leadni 50 kilót?

Figyelt kérdés

Jelenleg 120 kiló vagyok és 70 szeretnék lenni. De olyanokat láttam, hogy az ilyen sok kilónyi fogyás után bőrfelesleg marad a hason. Ami eszméletlenül csúnya. Műtét után sem lesz az igazi, ráadásul egy hatalmas heg is lesz a hason. Most se vagyok egy gyönyör, de lógós bőrrel a hasamon se néznék ki jobban. Nagyon félek, hogy csúnyábban fogok kinézni, mint most.

21/lány

2020. okt. 12. 22:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük az egotripet, lehet tovább állni huszaska.
2021. márc. 31. 04:23
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Hat attol hogy o megnyugtatja magat h á, nem erdemes lefogyni minek? Attol még az en tb -m bol fog orvoshoz jatni, tobb napot eltolteni a korhazba, ugyanazzal a betegseggel , mint egy sovanyabb ember.

Nehez az eegsz elet ilyen sullyal.

Es meg sorolhatnam.

Nem bantani akartam ,csak nem tenyleg nem ertem. Sztem ilyen sulynal mar alap a dieta melle a pszichologus. Mert itt vammak gondok. Molesztaltak esetleg es igy vedoburkot noveszt maga kore v utalja a ffiakat es igy vedekezik. Stb. Nem bantasbol mondtam.

2021. márc. 31. 22:36
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Először is, mi az, hogy a te tb-d? Például én is 116 kiló voltam, amikor a szoptatást befejeztem (nem, nem molesztáltak, csak sok édességet ettem, plusz rendszertelenül ettem, többnyire este és akkor is valami hizlalót. És a később kiderült pm alulműködés sem segített éppen)

Emellett, mikor visszamentem dolgozni 10-12 órákat dolgoztam, fizettem a tb-t, orvosi kezelésre egyáltalán nem szorultam. Szóval biztos nem használtam a te tb-d.

2021. ápr. 1. 13:20
 24/24 anonim ***** válasza:
17%
Bevezezném hogy aki tulsulyos, dohanyzik es egyeb modokon nem vigyaz magara tobbet kene fizetnie a tb- be. Mert en egy csomo penzt elkoltok az egeszsegemre, fitnessbe jarok, vitaminokat szedek , egeszsegesen taplalkozom stb. Es a tb t egyatalan nem hasznalom ki. Maganorvoshoz jarok ha kell, de altalaban csak aprosagok miatt kell felkeresnem orvost. Ellenben pl egy tulsulyossal aki a kesobbiekben sokkal tobbszor fogja igenybr venni az orvosi elletast azert mert keptelen uralkodni magan es zabal allandoan es lusta mozogni. Eljohetne az az ido hogy az ember felelosseget vallal az egeszsegeert es az eleteert. Nem az van ahogy megbetegszik hogy ot azonnal valali gyogyitsa meg meg miaz hogy nincs idopnt csak honapok mulva....
2021. ápr. 1. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!