Megéri leadni 50 kilót?
Jelenleg 120 kiló vagyok és 70 szeretnék lenni. De olyanokat láttam, hogy az ilyen sok kilónyi fogyás után bőrfelesleg marad a hason. Ami eszméletlenül csúnya. Műtét után sem lesz az igazi, ráadásul egy hatalmas heg is lesz a hason. Most se vagyok egy gyönyör, de lógós bőrrel a hasamon se néznék ki jobban. Nagyon félek, hogy csúnyábban fogok kinézni, mint most.
21/lány
Hat attol hogy o megnyugtatja magat h á, nem erdemes lefogyni minek? Attol még az en tb -m bol fog orvoshoz jatni, tobb napot eltolteni a korhazba, ugyanazzal a betegseggel , mint egy sovanyabb ember.
Nehez az eegsz elet ilyen sullyal.
Es meg sorolhatnam.
Nem bantani akartam ,csak nem tenyleg nem ertem. Sztem ilyen sulynal mar alap a dieta melle a pszichologus. Mert itt vammak gondok. Molesztaltak esetleg es igy vedoburkot noveszt maga kore v utalja a ffiakat es igy vedekezik. Stb. Nem bantasbol mondtam.
Először is, mi az, hogy a te tb-d? Például én is 116 kiló voltam, amikor a szoptatást befejeztem (nem, nem molesztáltak, csak sok édességet ettem, plusz rendszertelenül ettem, többnyire este és akkor is valami hizlalót. És a később kiderült pm alulműködés sem segített éppen)
Emellett, mikor visszamentem dolgozni 10-12 órákat dolgoztam, fizettem a tb-t, orvosi kezelésre egyáltalán nem szorultam. Szóval biztos nem használtam a te tb-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!