Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megéri leadni 50 kilót?

Megéri leadni 50 kilót?

Figyelt kérdés

Jelenleg 120 kiló vagyok és 70 szeretnék lenni. De olyanokat láttam, hogy az ilyen sok kilónyi fogyás után bőrfelesleg marad a hason. Ami eszméletlenül csúnya. Műtét után sem lesz az igazi, ráadásul egy hatalmas heg is lesz a hason. Most se vagyok egy gyönyör, de lógós bőrrel a hasamon se néznék ki jobban. Nagyon félek, hogy csúnyábban fogok kinézni, mint most.

21/lány

2020. okt. 12. 22:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
46%
Most nem csúnya vagy, hanem félelmetes. Annál minden jobb. Plusz garantált, hogy 40 éves korodra cukorbeteg, szívbeteg, vagy halott leszel.
2020. okt. 12. 22:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2020. okt. 12. 22:22
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom így most bajos ha vetkőzni kell valami pasi előtt (én aztán tudom, szintén el vagyok hízva és nagyon meg kell bíznom ahhoz valakiben hogy le merjek vetkőzni előtte). Ha lefogysz akkor meg a lógó bőr miatt fogod szégyellni a vetkőzést, de legalább ruhában jobban nézel majd ki.

Szóval szerintem mindenképpen jobban jár akinek van kitartása és le tud fogyni.

Még nagyon fiatal vagy, rugalmas a bőröd. Ha lassan fogysz, vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben fog lógni.

2020. okt. 12. 22:34
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Megéri, igen. És minél előbb belekezdesz, később annál hálásabb leszel magadnak. Ha fokozatosan fogysz, akkor a bőrnek is több ideje van regenerálódni, de ha mégis szükséges, plasztikai sebész megoldja.

De nem csak a szebb külső miatt, hanem az egészséged miatt is megéri. ☺️

2020. okt. 12. 22:36
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
A saját magad érdekében kellene lefogynod. Hidd el, könnyebbek lesznek számodra a mindennapok. Kevesebb terhelésnek lesznek kitéve az ízületeid és nem kell majd azt a felesleget cipelned. Ha még most nem is érzed az elhízás következményeit, idővel biztosan fogod. Az, hogy mennyire látod magad csúnyának, tőled függ. Fejben dől el, igen. Egyébként plasztikával eltávolítható már a plusz bőr.
2020. okt. 12. 22:40
 6/24 anonim ***** válasza:
96%

Én lefogytam több mint 50 kilót. Megérte. Lóg a bőröm, de több mint 2x olyan idős vagyok, mint te. De akkor is megérte.

Jótanács: menj el orvoshoz, és dokumentáltasd a súlyodat. Így, ha lefogysz TB fizeti a hasplasztikát. Ha nincs dokumentálva, hogy 120 kiló voltál, akkor nem.

2020. okt. 12. 22:41
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem megeri lefogyni, v legalabbis elkezdeni! Egyaltalan nem biztos, hogy lemegy 50, de ha „ csak“ 30, mar az is oriasi eredmeny, es egeszsegugyileg is rengeteget szamit, nem beszelve arrol h nagysagrendekkel jobban fogsz kinezni. Csomo pozitiv hozadeka mellett eltorpul h milyen lesz a hasadon a bor.
2020. okt. 12. 23:07
 8/24 anonim ***** válasza:
53%

Szülés után 100kg lettem

Most eltelt egy év 51kg vagyok

A hasam tuti nem lóg mert 2 gyerek után is ugyan úgy vissza ment mint 18 éves koromba volt, tornáztam stb

Én pajzamirigyes vagyok sajnos én 3hónapig alig ettem szénhidrátot ugyan annyit mutatott a mérleg(centikben volt változás csak max 2cm) aztán kipróbáltam a Norbis termékeket lement pár kiló de persze csak ezután tájékoztattak a ketogén betegségről(ez nagyon rosz volt, abbahagytam)

Ezután szedtem a pajzsmirigy plus slim goldot és a regenort,úgy megindult 2 hét alatt a fogyás háromszor láálltam a mérlegre mert nem hittem el hogy mennyi vagyok

Ne félj nem fog lógni a bőröd,ha kicsit tornázol és beviszel egy kicsi kollagént nem lesz semmi probléma

2020. okt. 13. 06:27
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
120 kgnál még nem fog úgy lógni a bőr, mint amiket lehet látni a különböző cikkekben. Lassan kell fogyni, rengeteget inni és mozogni, és vissza fog állni, teljesen feszes nem lesz, de ilyen morbid, több kilós bórlebernyegeid se lesznek, az inkább 60-70 kg-s fogyásnál kezdődik. A lenyeg, hogy ne hozz tovább, mert 130-150 kg-nál már tényleg plasztika kell.
2020. okt. 13. 07:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Vágj bele, de ne legyen célod szerintem a "minél többet minél gyorsabban." Szerintem ha lassan csinálod, tornázgatsz, esetleg feszesítő krémmel is kened magad,(én használtam nekem segített) akkor sikered lesz. Csak ne add fel. 😊
2020. okt. 13. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!