Megéri leadni 50 kilót?
Jelenleg 120 kiló vagyok és 70 szeretnék lenni. De olyanokat láttam, hogy az ilyen sok kilónyi fogyás után bőrfelesleg marad a hason. Ami eszméletlenül csúnya. Műtét után sem lesz az igazi, ráadásul egy hatalmas heg is lesz a hason. Most se vagyok egy gyönyör, de lógós bőrrel a hasamon se néznék ki jobban. Nagyon félek, hogy csúnyábban fogok kinézni, mint most.
21/lány
Gondolom így most bajos ha vetkőzni kell valami pasi előtt (én aztán tudom, szintén el vagyok hízva és nagyon meg kell bíznom ahhoz valakiben hogy le merjek vetkőzni előtte). Ha lefogysz akkor meg a lógó bőr miatt fogod szégyellni a vetkőzést, de legalább ruhában jobban nézel majd ki.
Szóval szerintem mindenképpen jobban jár akinek van kitartása és le tud fogyni.
Még nagyon fiatal vagy, rugalmas a bőröd. Ha lassan fogysz, vagy egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mértékben fog lógni.
Megéri, igen. És minél előbb belekezdesz, később annál hálásabb leszel magadnak. Ha fokozatosan fogysz, akkor a bőrnek is több ideje van regenerálódni, de ha mégis szükséges, plasztikai sebész megoldja.
De nem csak a szebb külső miatt, hanem az egészséged miatt is megéri. ☺️
Én lefogytam több mint 50 kilót. Megérte. Lóg a bőröm, de több mint 2x olyan idős vagyok, mint te. De akkor is megérte.
Jótanács: menj el orvoshoz, és dokumentáltasd a súlyodat. Így, ha lefogysz TB fizeti a hasplasztikát. Ha nincs dokumentálva, hogy 120 kiló voltál, akkor nem.
Szülés után 100kg lettem
Most eltelt egy év 51kg vagyok
A hasam tuti nem lóg mert 2 gyerek után is ugyan úgy vissza ment mint 18 éves koromba volt, tornáztam stb
Én pajzamirigyes vagyok sajnos én 3hónapig alig ettem szénhidrátot ugyan annyit mutatott a mérleg(centikben volt változás csak max 2cm) aztán kipróbáltam a Norbis termékeket lement pár kiló de persze csak ezután tájékoztattak a ketogén betegségről(ez nagyon rosz volt, abbahagytam)
Ezután szedtem a pajzsmirigy plus slim goldot és a regenort,úgy megindult 2 hét alatt a fogyás háromszor láálltam a mérlegre mert nem hittem el hogy mennyi vagyok
Ne félj nem fog lógni a bőröd,ha kicsit tornázol és beviszel egy kicsi kollagént nem lesz semmi probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!