Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megéri leadni 50 kilót?

Megéri leadni 50 kilót?

Figyelt kérdés

Jelenleg 120 kiló vagyok és 70 szeretnék lenni. De olyanokat láttam, hogy az ilyen sok kilónyi fogyás után bőrfelesleg marad a hason. Ami eszméletlenül csúnya. Műtét után sem lesz az igazi, ráadásul egy hatalmas heg is lesz a hason. Most se vagyok egy gyönyör, de lógós bőrrel a hasamon se néznék ki jobban. Nagyon félek, hogy csúnyábban fogok kinézni, mint most.

21/lány

2020. okt. 12. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy türelmes legyél a fogyás mértékében. Számolj stagnálásokkal, nehezebb időszakokkal is. Ez azért fog előnyödre válni, mert minél lassabban fogysz, annál jobban tud igazodni a bőröd a változáshoz. Az sem mindegy, hogy 1-2 éve vagy-e 120 kg, vagy régebb óta?

Igyál napi min. 3 liter vizet, végezz súlyzós edzéseket, hogy tónusosabbak legyenek az izmaid, kend magad hidratáló krémekkel, így tudod minimalizálni, hogy lógjon a bőröd. Bár én még "csak" 30 kilót fogytam (kellene még 10-15-öt, de erre adok magamnak fél évet), a fentieket betartva nem lóg egyáltalán a bőröm, ez a jelenlegi eredmény is 10 hónap alatt jött össze.

A lényeg, hogy ha belevágsz, semmiképp ne add fel, mert utána újból elkezdeni az életmódváltást még nehezebb lesz mentálisan, az előzőleg tapasztalt kudarcélmény miatt, esetleg még nagyobb felesleggel kell majd megküzdened.

2020. okt. 13. 10:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

120 nem voltam, "csak" 90. Pont, mikor annyi idős voltam, mint te (akkor szültem az első gyerekem.)

Most 32 évesen 58 kg vagyok.

Nem mondom, hogy nem lóg a bőr (hasamon leginkább), de koránt sem olyan vészes a helyzet, pl nincs kötényhasam, van azért tartása. Inkább striáim vannak (3 gyerek után nem extrém...)

Igen, lógó bőr ide vagy oda, 80-at próbáld elsőre becélozni, jobban fogod érezni magad.

2020. okt. 13. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagy és 120 kiló.

Én 110 voltam ennyi idősen. Aztán 34 éves koromra 160.

38 leszek és lefogytam 80 kilóra. A hasam lógott rendesen, de TB-re megplasztikázták. Jön még több testtáj is. Vágj bele, míg nem késő. Még fiatal vagy és a bőröd nem olyan 'idülten" kinyúlt, mint amilyen az enyém lehetett.

Persze, hogy megéri.

2020. okt. 14. 00:16
 14/24 anonim válasza:
100%
Megéri!
2020. okt. 14. 12:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Megéri. Van egy haverom, aki hasonló túlsúlyról fogyott le, illetve gyúrni is kezdett, na ő utána csináltatott a hasán egy műtétet, hogy ne lógjon.

De ettől függetlenül 120 kilósan nagyon rosszak az életkilátásaid, ezért éri meg mindenképpen.

2020. okt. 14. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Persze, csak okosan csináld 🙏
2020. okt. 15. 09:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Igaz, 50 kilót még nem fogytam.

De pár éve 117 kilóról lefogytam 87-re, és nem lógott a bőröm. Pedig három hónap alatt fogytam. Valószínűleg, ha a maradek 17-et is lefogyom, akkor sem lógott volna jobban. Szerintem ez genetika is. Mint ahogy terhesség alatt van, akinek kireped a bőre, van akinek meg nem.

2020. okt. 15. 14:10
 18/24 anonim ***** válasza:
90%

Ên inkább ezerszer is a műtéti hegeket választom, mint hogy kövéren êljek életem hátralevő részében. Egyszerűen elegem lett ebből az életből. Nehéz, szomorú, fájdalmas, fárasztó stb. Meguntam. Engem nem a külsőségek érdekelnek, hanem az egészség, az êlet, és szimplán csak jobban akarom érezni magam a saját testemben. A bőrműtéteket is egészségügyi okokból csináltatom majd meg. A hegek se érdekelnek. A hízástól amúgy is szétszakadt a bőröm, pár nagyobb heggel több vagy kevesebb semmit se számít nekem.

-66 kg- nál járok éppen. Messze a vége, de legalább az út több mint felén túl vagyok.

Már most is annyi pozitív dolgot érzek ami megváltozott, ( nem élek már napi fájdalmakkal, nem fulladok éjszaka, könnyebb a mozgás, sokkal több az energiám, jobban vagyok egészségügyi szempontból is) hogy IGEN, szerintem megéri küzdeni egy boldogabb életért. 170 kilóról indultam, jelenleg 104 vagyok. kb 65 kg a cél. Ha akkor nem kezdek neki, amikor elindultam ezen az úton, nem biztos hogy ma élnék, már nagyon éreztem, hogy a végét járom, pont ez az ami igazi motivációt adott.

Nagyon vigyázz, abból a +50 kilóból nagyon könnyen lesz 70-80-100.

2020. okt. 15. 18:17
 19/24 anonim válasza:
Vagj bele. Egészségesebb és jobban mutat ruhában
2020. okt. 22. 20:59
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan lehet meghizni ennyire 21 evesen lany letedre? Atyaeg!

Nem bantani akarlak de en ha elerem az 55 öt mar rosszul vagyok es elkezdem visszafogni a kajat. A sporttal sose volt gond.

2021. márc. 31. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!