Ha zsírosak az ujjai, akkor valószínűleg onnan is jön le.
2020. okt. 11. 12:01
2/10 anonim válasza:
Némileg valószínűleg igen, de azért az ujjakon nem szokott nagyobb felesleg felhalmozódni.
2020. okt. 11. 12:05
3/10 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján: igen. Én az ujjamra kezdek el "legkésőbb" felszedni, és innan kezdek el leghamarabb fogyni. A karikagyűrűmről tudom. Nyáron elég sok fagyi, süti lecsúszott, és nyár végére bizony, már jócskán szorított a gyűrű, jól esett levenni. És már a combom is összedörzsölődött járás közben. Ekkor mondtam azt, hogy elég, én a gyűrűimet kényelmesen szeretném hordani. És diéta. Ahogy elkezdtem a diétát, rá 1-2 hétre, a mérleg még alig mutatott eredményt, de a gyűrűim már nem szorítanak, szépen forognak az ujjaimon, könnyű levenni, felvenni. De bezzeg, a hasamon! Ahogy elkezdek hízni, az első plussz grammok oda jönnek, és onnan is tűnnek el legkésőb... (hogy a fene egye meg a beépített úszógumijaimat.)
2020. okt. 11. 12:18
4/10 anonim válasza:
Igen.
Anyum pl 60 kg volt amikor anno férjhez ment. Aztán az évek alatt gyógyszerektöl volt hogy felhízott 73 kg-ra, és akkor már nem jött fel rá a kakikagyűrűje. Volt hogy apáét vette fel :'D bár hozzá kell tenni neki alapból nagyon vastagok az ujjai. De most 58 kg és újra feljön a saját gyűrűje.
2020. okt. 11. 12:57
5/10 anonim válasza:
A zsírt nem kell összetéveszteni a szövetek hidratáltságával.
2020. okt. 11. 13:03
6/10 anonim válasza:
Én nem fogytam sokat, de az eljegyzési gyűrű folyton leesik az ujjamról, pedig annak idején ékszerész mérte le.
#5 nem feltétlenül van összefüggés a hidratáltsággal. Napi 3 liter vizet/teát iszok, a kezemet naponta többször krémezem, mert a munkám miatt hamar kiszáradna. Régen is hasonló volt a felállás ezekben.
2020. okt. 11. 13:12
7/10 anonim válasza:
35kilós fogyás tapasztalataim szerint az újak is vékonyabbak lesznek. A combok nem érnek össze,a háton nem lehet érezni a rezgést amikor döcög a bicó... Szerintem a férfiak életében legjelentősebb indok a fogyásra a kobra mérete. Az addig 16centis kukac 20centire bujt ki. Csak ezért megérte kűzdeni!
2020. okt. 11. 15:16
8/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Én 15 kg-t fogytam. Amelyik gyűrűm a gyűrűsujjamra pont jó volt előtte, azt azóta a középső ujjamon hordom, és még ott is lötyög kicsit.
2020. okt. 11. 22:53
9/10 csempéző vizipisztoy válasza:
Szia! 50 kilót fogytam, az ujjaim a normál méretre visszafogytak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!