Van, hogy valaki kifejezetten túlsúlyos, de nőként szinte teljesen lapos mellű marad? Vagy a mell mindenképp jelentősen megnövekszik?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 23:03
1/14 anonim válasza:
Nekem régen volt egy osztálytársam pici mellei voltak dagi volt széles vállak széles hát nagy has alkatához képest keskeny lábak. Szóval simán van,hogy nincs nagy melle egy dagibb embernek.
2/14 A kérdező kommentje:
Felnőttként sem?
Mert azért a gyerekek még mások.
2018. máj. 23. 23:40
3/14 anonim válasza:
Ez azért nem valószínű mert még a kövér férfiaknak is melle nő. Tehát nem valószínű.
5/14 anonim válasza:
Volt olyan 25+ ismerősöm, aki no létére úgy nézett ki, mint egy 13 éves kisfiú, ne mondd már, hogy sosem talalkoztal meg ilyen elcseszett emberekkel, nyilván van...
6/14 Miss Endzsi válasza:
Nekem volt ilyen gimis osztálytársam. Nem is egy.
7/14 anonim válasza:
Felnőttek voltunk már mai napig olyan szegény.
8/14 anonim válasza:
Egy fogyis musorban lattam, hogy a non kb meg mindig volt 20-30 kg felesleg, de melle mar alig maradt :/
10/14 Andizsuzsi válasza:
Van. Ahogy olyan is, hogy kifejezetten soványként nagy mellei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!