11/13 anonim válasza:
Hogy ebédre ez édeskevés, nagyon kevés kalória van benne. Akkor már egyél meg kettőt, ez színtiszta koplalás.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mennyire vagytok tisztában a dolgokkal,de a mekiben nagyon szigorúan ellenőrzött minőségi alapanyagokból készítik az ételt.Szakértőként mondom,hogy biztos forrásból tudom.Nem tudom,aki szerint műanyag szar,mégis miből lenne? A meki nem engedheti meg magànak,hogy csontdarab legyen a csirkemellben,mert nagyon nagyon sokat kellenne fizetniük,ha ilyesmi előfordulna.Ahogy a másik hozzászóló írta,nem magával az étellel van baj,hanem a fogyasztók étkezési szokásaival.De kevés olyan gyorsétterem van,ahol olyan pontosan fel van tüntetve minden egyes étel (részletes!) tàpanyagtartalma.És tudtommal nyers gyümölcsöt és nyers zöldsègeket is lehet nàluk kapni.Nem tudom miért gondolják sokan,hogy egy 200 kalóriatartalma sima hamburgert akkora vétek lenne megenni.Vagy mitől rosszabb az,mint egy ellenőrzetlen kínai étterembe vásárolt tofusaláta,ahol lehet tènyleg egerek mászkâlnak a konyhàban
13/13 anonim válasza:
12: az viszont negatívum, amit mind a linkelt kajáról, mind a kisebb (és a nagyobb) méretű hamburgerekről el lehet mondani, hogy túl sok só van bennük. De ez persze más kifőzdés ételekre is jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!