Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebbe mi olyan rossz, ha...

Ebbe mi olyan rossz, ha mondjuk egy darabot eszek ebédre?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 9. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen semmi rossz nincs benne, még a rántott csirkés verziójával sincs gond. Persze sokan ördögtől valónak tekintenek minden gyorskaját, de sztem meg belefér, főleg ha mondjuk nincs más opció.
2020. okt. 9. 20:29
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Semmi, egészségedre váljon.
2020. okt. 9. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
Mūanyag és rákkeltõ anyagok halmazállapoti sokasága.
2020. okt. 9. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
3-as kérlek sorold fel a fenti étel azon összetevőit, amelyek a te meglátásod szerint műanyagok és rákkeltőek.
2020. okt. 9. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Te is ki tudod keresni
2020. okt. 9. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Ebben semmi, de ne kérj mellé kólát, sültkrumplit és csokifagyit. Sajnos azok, akik azzal az elhatározással mennek be a mekibe, hogy egy ilyet esznek, gyakran a felsorolt hárommal jönnek ki utána. Ha neked nincs ilyen problémád, akkor rendben van a linkelt kaja.
2020. okt. 9. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
8%

Csak az, hogy ezek nem friss kaják, hanem mirelitek.

Tehát már halott kaja, nincs benne semmi tápanyag szinte.

A csirke se színhús benne, hanem darált nyesedék, szintén mirelit.

2020. okt. 9. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Kifejezetten jól hangzik. Eddig is agyaltam, hogy jövőhéten tortillás hét lesz, most már biztos. Csak én jobban szeretem magam csinálni.

Szóval szerintem sincs ezzel gond (pedig kifejezetten utálom a mekit, meg az összes gyorséttermet, a baot leszámítva), egészségedre.

2020. okt. 9. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
#7, szerintem ebből a tortilla lehet mirelit, de az se biztos, meg mondjuk a hús. A többi nem így nézne ki, ha le lenne fagyasztva, vagy eleve tök fölösleges lefagyasztani őket.
2020. okt. 9. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Bakker, grillezett színhús csirkemell van benne, milyen nyesedék....? Nem vagyok a meki alkalmazottja, de komolyan ennyi fasságot összehordani, fizikai fájdalmat okoz olvasni. Térj be egyszer egy ilyen kajára, szálaira tudod szedni majd a csirkehúst, olyannyira nyesedék.

Nem mondom, hogy a meki meg társai a gasztronómia meg a reformkonyha csúcsai, viszont az, hogy ennyire megy a boszorkányüldözés még a normálisabb kajáik miatt is, az nagyon gáz. Ez egy teljesen normális, teljes értékű kaja, ami megfelel arra az esetre, ha a városban jársz és rohansz. Kb ennyit tud, de azt tökéletesen. Akinek meg nem tetszik, áltassa magát az adalékanyagokkal ugyanúgy telenyomott "clean" meg "vegán" szarokkal, amit még a meki árazáshoz képest is 3x annyiért vesz meg.

2020. okt. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!