Csak az, hogy ezek nem friss kaják, hanem mirelitek.
Tehát már halott kaja, nincs benne semmi tápanyag szinte.
A csirke se színhús benne, hanem darált nyesedék, szintén mirelit.
Kifejezetten jól hangzik. Eddig is agyaltam, hogy jövőhéten tortillás hét lesz, most már biztos. Csak én jobban szeretem magam csinálni.
Szóval szerintem sincs ezzel gond (pedig kifejezetten utálom a mekit, meg az összes gyorséttermet, a baot leszámítva), egészségedre.
Bakker, grillezett színhús csirkemell van benne, milyen nyesedék....? Nem vagyok a meki alkalmazottja, de komolyan ennyi fasságot összehordani, fizikai fájdalmat okoz olvasni. Térj be egyszer egy ilyen kajára, szálaira tudod szedni majd a csirkehúst, olyannyira nyesedék.
Nem mondom, hogy a meki meg társai a gasztronómia meg a reformkonyha csúcsai, viszont az, hogy ennyire megy a boszorkányüldözés még a normálisabb kajáik miatt is, az nagyon gáz. Ez egy teljesen normális, teljes értékű kaja, ami megfelel arra az esetre, ha a városban jársz és rohansz. Kb ennyit tud, de azt tökéletesen. Akinek meg nem tetszik, áltassa magát az adalékanyagokkal ugyanúgy telenyomott "clean" meg "vegán" szarokkal, amit még a meki árazáshoz képest is 3x annyiért vesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!