Fiúk! Ti szoktátok a fitymátokat hátrahúzva hordani? Úgy értem, hogy mondjuk fürdésnél hátra húzzátok és úgy veszitek fel a boxert és másnap egész nap úgy vagytok? Ha igen nem rossz érzés, hogy a makkotok hozzáér a boxerhez? Kort is írjatok!
Én szoktam néha:) Nem rossz érzés, hanem inkább izgató, hogy a boxer dörzsöli sétálásnál. Persze annyira nem izgat, hogy fel is álljon.
Te kérdező hátrahúzva hordod? :)
Nem szoktam úgy hordani. Elég hogyha maszti vagy szex közben van ingerelve a makkom, pluszban nem kell. Továbbá hosszú távon a makk érzéketlenebb lesz ami nem feltétlenül jó.
Na meg nekem alapvetően előre csúszik.
Igen 7 es ,ilyen valóban létezik.Ennek az az oka,hogy makkon lévő 50 érző idegvégződést a gatya már lesúrolta .De azt kellemes jó érzést sosem tapasztalja meg,mint akiké bőrrel fedett.
Akik metélés miatt a bőrt elvesztik,náluk is ez van.
Jah,hogy ezt nem ismerik be,az már 1 másik kérdés .
Én neha szoktam,jó érzés,van hogy néha napokig úgy van,de mindig vissza térek az eredeti állapotra.
19 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!