30 éves kor felett sokkal nehezebb a fogyás, formásodás, mint mondjuk huszonévesen?
Mik a különbségek? Frusztráló, hogy most kőkemény erőfeszítésbe kerül az, ami 5-10 éve nulla erőfeszítéssel is ment :(
Minden áldott nap megettem egy tábla csokit, mégis jobb alakom volt mint most, egy csomó edzés és egészségesebb életmód mellett. Ennyit számítana tényleg az életkor? Sok helyen olvastam, hogy a 30 a nőknél amolyan vízválasztó ilyen szempontból.
Inkább adottság kérdése, mint kor. Van, akinek mindig is nehéz volt, van, akinek 40 évesen is könnyű. Van, akinek már 30 körül lelassul picit az anyagcseréje, van, akinek nem. De szerintem sokkal inkább az életmód változáson van a hangsúly. Sokan egyetem alatt híznak meg, mások az ülőmunkájuk mellett, és ki tudja még milyen körülmények változnak a különböző életutak alatt.
De soha nem késő változtatni, még ha bizonyos okok miatt lassabban is megy. A lassú haladás még mindig haladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!