Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karcsú derékra valami?

Karcsú derékra valami?

Figyelt kérdés
Karcsú derekat szeretnék valahogy "formálni" magamnak. Milyen sport/diéta a megfelelő hozzá? Lehetőleg lehetne olyat ami pár hónapon belül meg látszik?(2-3-4)

2020. szept. 29. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, honnan indulsz. De nekem a hasizmaim elég trágyák, és a haránthasizom-erősítés elég sokat dobott a derekamon. Elkezdték kérdezgetni a munkatársak, hogy fogytam-e, pedig nem :-)

Ezt csináltam:

https://www.youtube.com/watch?v=JBl19Q-5y7o

Amúgy a tartásod miatt, a gerinced egészsége érdekében is fontos, hogy ezek az izmok erősek legyenek.

2020. szept. 29. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
1) köszönöm holnap neki is kezdek :)
2020. szept. 29. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Diéta, 8 perc has a ytrol,

És jó nehéz hulahopp.

Ennyi a titka.

2020. szept. 30. 05:30
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 TE JÓ ÉG! Ez a csaj elvileg gyógytornász, vagy mi? Pár gyakorlatba néztem csak bele, de sírok attól, ahogy csinálta őket. Tuti gerinc, váll, derék gyilkos volt az a 2 db a helytelen kivitelezés miatt.

Kérdező: genetika. Ha olyan az alkatod, vékony lesz a derekad, ha nem, nem. Persze, lehet rajta alakítani, akár drasztikusan is, műtéttel és test deformációval, de tekintve, hogy kell a szerveidnek a hely, ez nem túl okos ötlet. Optikailag úgy tudod keskenyíteni, ha erősebbé teszed az oldalsó combizmaidat, széles hátizmodat. Természetesen nem tilos core izmokra edzeni, sőt, nagyon is hasznos, de ha megedzel egy izmot, akkor az nagyobb lesz. Ettől függetlenül az erős hasizom járhat olyan látvánnyal, hogy laposabb, mivel stabilabban bent tartja a szerveket, a teli gyomrot...stb. De összességében nem lesz tőle keskenyebb a derekad. No meg nyilván, ha diétázol, akkor mindenhol vékonyodsz.

2020. szept. 30. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha oszlop alkatú vagy, akkor nem tudsz karcsú derekat formálni magadnak. Szar ügy, de ez a genetika.

Mennyi zsír van az oldaladon? Ledolgozni csak azt tudod, az izmaidnál beljebb nem tudsz menni.

2020. szept. 30. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!