Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hîzok hasra és derékra?

Miért hîzok hasra és derékra?

Figyelt kérdés

Most, hogy itthon vagyok és csak a boltba megyek ki îgy sajnos többet eszek. Van amikor unatkozom és eszek. Tornàzni kellene de nem bîrom magam ràvenni. A mérlegre rà sem merek àllni, hogy mennyit hîztam.160 cm vagyok.

28/N

2020. ápr. 15. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert valószínűleg alma alkatod van (a leírás alapján).

A többit tudod. Ha sokat eszel, hízol. Ha nem akarsz gurulni a korlátozás végére, akkor jobban jársz, ha erőt veszel magadon, és unalmadban inkább répát, paprikát, zellert, vagy valami más roppanós zöldséget nassolsz, vagy semmit, és ráveszed magad a mozgásra.

2020. ápr. 15. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos én is ilyen vagyok (meg még sokan). Mindjárt a hasamra megy, amikor 45 kiló voltam (nem szándékosan), akkor volt csak lapos, most olyan 50 lehetek, és van hasam, pedig gondolhatod,hogy nem vagyok kövér. Sajnos a mozgás nagyon nehezen megy, egyébként is lusta vagyok, de ha van dolgom, akkor jövök-megyek, mozgok. De így,hogy nem megyek sehova, nem bírom magam rávenni.

Egyedül azt tudod tenni, hogy kevesebbet eszel, meg én rágózok elég sokat, addig se eszek. (Nem akarok fogyni, de hízni se kellene)

2020. ápr. 15. 10:58
 3/4 SZücsöm ***** válasza:
100%

Mondják hogy a lustaság fél egészség de sajnos nem igaz. A probléma könnyen megoldható. Ne egyél unalmadban és akkor nem fogsz hízni.

Sőt "mondok" jobbat vegyél erőt magadon és edz/mozogj valamit unalmadban és máris egészségesebb leszel jobb lesz a közérzeted és talán fogysz is egy keveset ha eleget mozogsz és nem viszel be túl sok kalóriát.

De ha ennyire nincs benned önuralom és ennyire nem tudod megtisztelni saját magad hogy 1 picit mozogj legalább minden héten 1-2 szer akkor legalább találj valami hobbit amivel le tudod magad foglalni és elvonja a figyelmed a zabálásról.

2020. ápr. 15. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert most, hogy itthon vagy, és csak a boltba mész ki, îgy sajnos többet eszel. Van amikor unatkozol, és eszel. Tornàznod kellene de nem bîrod magad rávenni.
2020. ápr. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!