Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemétládák az...

Miért ilyen szemétládák az ismerőseim?

Figyelt kérdés
Lefogytam rengeteg kilót, ezerszer jobban nézek ki mint valaha. Nagyon sok akaraterő kellett hozzá, hogy leadjam a túlsúlyomat, és mostmár elégedett vagyok vele. Mindenki irigyel, mondja, stb; és TÖMNI akarnak. És oké h tömni akarnak, ellen is állok habozás nélkül, de annyira félek hogy "kísértésbe" visznek. Nekem szükségem van diétára, mert különben betegesen sokat ennék. Annak idején volt hgy csak vacsorára megettem egy lábas levest (!), most viszont sokkal kevesebb, egészségesebb ételekkel is jól lakom. Most meg van az akaraterőm, de nagyon félek a távoljövőben :S nem tudnátok valami biztatást adni? Elnézést, tudom h ez másfajta jellegű kérdés mint a többi, de nagyon el vagyok keseredve:S
2010. aug. 7. 17:40
 1/8 anonim válasza:
83%

Először is gratulálok! Biztos nem volt könnyű végig csinálni.

Ne keseredj el! Beszéld meg az ismerőseiddel, hogy ne kínálgassanak, mert nem könnyítik meg vele a dolgodat. Ha kedvesen megkéred őket, akkor biztosan nem lessz sértődés belőle és tiszteletben tartjék majd. Esetleg felvetheted nekik, hogy tartsanak otthon diétás kaját, ha téged várnak, mert az szívesebb vendéglátás lenne a részükről, mint a habaos sütemények, meg a csülökpöri. Hiszen ha te mész hozzájuk, akkor te vagy a vendég.

2010. aug. 7. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj.Szerintem mond meg nekik hogy neked nagyon fontos hogy sikerült leadnod pár kilót és nagyon nem szeretnéd visszaszedni,szóval ha megkérhetnéd akkor ne kinálgassanak semmivel. Ha ezentúl is fognak akkor szerintem nézz uj barátok után, mert szerintem az igazi barátok épp hogy biztatni akarnak. amugy kitartás,ha eddig eljutottál ezután is sikerül!!
2010. aug. 7. 17:56
 3/8 anonim válasza:
78%

Tavaly én is lefogytam, igaz csak 7 kilót, de egy számmal kisebb ruha kellett, és jól is éreztem magam. Én is sokat diétáztam, mert nekem nem sokból kellett fogynom, így lassabban olvadtak a kilók, de mikorra elértem a végeredményt, mindig hallgatnom, kellett, hogy milyen beesett az arcom, semmi hús nincs rajtam, egyél még, úgysem árt. Szerintem is tök gáz. Simán szólj nekik, hogy sokat küzdöttél, és ne rontsák el a munkádat, és már nem vagy kisbaba, annyit eszel amennyi jól esik, nem annyit amennyit ők mondanak.

Amúgy tuti csak az irigység beszél belőlük. Legyél magadra büszke, és ne hagyd, h elérjék a céljukat. Tutira a nők csinálják, gondolom. Nekem legalábbis anyósom mondta a legtöbbet, h milyen csúnya vékony lettem, és az ő édes kisfiának is jobban tetszettem nagyobb fenékkel.

2010. aug. 7. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
ha dobsz magadról egy képet és a paramétereid ill. elmeséled mit ettél és mit sportoltál ma, akkor megmondjuk igaza van-e az ismerőseidnek vagy sem ;)
2010. aug. 7. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Furcsák tudnak lenni az emberek. Egy alkohol rabságából kiszabadult embert sem illik szeszes itallal kínálni. Én tiszteletben tartom a másik célját, akaratát, így nem gyújtok rá, ha nálam van olyan vendég, aki leszokott a dohányzásról. Irigylem a sikerét, de nem akarom kísértésbe vinni. Volt alkeszt üdítővel kínálok, egy fogyókúrán túl lévő vendéget meg kávéval/teával, ásványvízzel, és megkérem, szóljon, ha éhes.

Az meg a minimum, hogy gratulálok az eredményhez. Ahogy neked is.

2010. aug. 7. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Hagyd azt a sok hülye beszólást..ha annyira nem fogja fel, hogy neked nem kell az egészségtelen életmód, akkor komolyabban közöld velük, ha vissza akarnak rángatni oda, akkor meg annyit is érnek.

Üdv.

2010. aug. 7. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Csak így nagyon tartok tőle hogy visszahízok. Azt megszoktam, meg mondom is nekik, hogy nyugodtan egyenek előttem,mert ki vagyok én, hogy megszabjam nekik hogy mikor egyenek, eléggé szánalomraméltónak érezném magam, csak annyit kértem, hogy ha mondjuk tényleg átmegyek hozzájuk, akkor had egyem az én kajámat (hozok egy kis almát meg ilyesmiket), vannak olyan barátaim is, akikkel lazán eszegetünk ott együtt ennek ellenére is .

Valamelyik kommentelő írta, hogy küldjek magamról képet.

3 éve kezdtem el fogyózni, csak az idő alatt megtapasztaltam mindent, yo-yo effektus, visszacsábulás stb, és akkor 176 cm voltam, és 80 kg, most meg 180 és 59-60 között mozgok, de nem a csontkollekció fajta, van mit fogni rajtam még bőven (kis husik:D) tovább nem is akarok fogyni, csak ezt meg akarom tartani, ami eddig nagyon szépen sikerül is, és ez az akaraterő remélem megmarad hosszútávra is. Amúgy köszönöm a válaszokat, megpróbálok tenni az ügy érdekében ; )

2010. aug. 8. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is sokat fogytam, még akarok is pár kilót, és félek, hogy visszahízom, tehát átérzem, hogy min mész keresztül. A környezetem soha nem támogatta igazán a fogyási kísérleteimet, és mindig mondták, hogy egyek ezt-azt, egy pici nem árt. Csak épp sok kicsi sokra megy, és ha nem vigyázunk, visszajönnek a kilók.

Mégis azt mondom, hogy nem illik visszautasítani a vendéglátó által eléd tett fogást, legfeljebb nagyon keveset egyél belőle. Régebben azt csináltam, hogy eldöntöttem vendégség előtt, hogy max. 2-3 darab sütit eszem, a többi ételből is csak keveset, illetve alkohol, kóla meg gyümölcslé helyett vizet, ásványvizet iszom. Köss kompromisszumot. Ha megkóstolod, amit adnak, még nem fogsz visszahízni, a vendéglátónak is hízik a mája, hogy finomat készített. Ha meg többet kínál, akkor már hivatkozhatsz arra, hogy nem vagy éhes.

2010. aug. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!