Ez a napi táplálkozás szerintetek mennyire hizlal?
Figyelt kérdés
Reggeli: energiaital, fornetti pizza
Ebéd: chilisbab rizzsel, 2 deci kakaó
Vacsora: két füsli virsli, főtt tojás, paradicsom, uborka, kevés fetasajt
2020. szept. 26. 15:05
1/9 anonim válasza:
mekkora pizza? egész családi vagy csak egy szelet? hány tányer csilisbab? ha ilyen félinformációkat adsz meg, úgy nehéz válaszolni...
2/9 anonim válasza:
Meg ugye kérdés, hogy 95 kilós testépítő vagy, vagy egy 50-55 kilós nő, aki ülőmunkát végez.
3/9 anonim válasza:
Az hogy hízlal e, a te egyéni anyagcserédtől függ.
4/9 anonim válasza:
Nem mondnanám, hogy hízlal. Inkább csak azt, hogy szemetet viszel a szervezetedbe.
5/9 anonim válasza:
1. aki ismeri a fornettit tudja, h mekkora egy pizza szelet náluk.
Inkább csak egészségtelennek tűnik, meg azért hízlaló is ez a táplálék. Egyedül a vacsora szimpatikus nekem.
chilis babot én kenyérrel szoktam enni, de kakaót innék rá akkor más baj is lenne.
6/9 A kérdező kommentje:
Laktózmentes kakaó :D Ez az uncle ben's csillis babja, amit rizzsel kell tállalni, kevés bab van benne.
2020. szept. 26. 18:43
7/9 anonim válasza:
Reggeli úgy rossz, ahogy van. Ebéd nem rossz, de inkább magad csináld meg a chilis babot, ne készen vedd. Vacsora jó.
8/9 anonim válasza:
Ha energiaital helyett kavet iszol inkább már sokat tettel az egeszsegedért.
A tobbi nagyjabol rendben van, a vacsi a legjobb. Bar virsli helyett jobb lenne sonka.
9/9 anonim válasza:
én nemtudom mekkora egy fornettis pizza, de ha a kérdező tudja akkor minek irta ki a kérdést, lényeg hogy lepontozni tud. akkor is félinformációkat adott meg, nincs olyan hogy egy kevés meg hasonló mértékegységek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!