Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyobb fogyás után mennyivel...

Nagyobb fogyás után mennyivel mertétek elajándékozni a bő ruháitokat?

Figyelt kérdés

1 év alatt sikeresen fogytam 15 kilót. Mostmár normál-vékony kategória vagyok, de nincs szívem szelektálni a ruháim között. Félek, hogy valamennyire vissza fogok hízni, esetleg csak a tél miatt is felszedek valamennyit, és megint vehetek újabb ruhákat azon méretekbe, amit kidobtam.

Nektek volt ilyen problémátok? Mennyi idő után mertetek megválni a több számmal nagyobb ruhadaraboktól?

2020. szept. 24. 07:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én rakosgatós vagyok, eljutottam odáig, hogy 36-42-ig mindenféle ruhával tele az összes szekrény, már folyik kifelé, plusz mindenhol zacskózva ágyneműtartóban stb.

Nem ajánlom, azt sem tudom, hogy milyen ruháim vannak, ha nincs helyed elkülöníteni, inkább ajándékozd el.

2020. szept. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!