Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 2 hét alatt...

Hogyan fogyjak le 2 hét alatt 2 kilót?

Figyelt kérdés
57 kg vagyok, 165 cm, 55 kg szeretnék lenni. Két hét múlva lesz egy fiúval első randim, szeretnék jól kinézni. Hogyan fogyjak le? Miket egyek? Sokáig koplaltam.
2010. aug. 7. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Hülye vagy, de nagyon. Koplalásssal csak tovább hízol, Ha megint enni kezdesz. Ne zabáljál, hanyagold a csokit, csipszet, kólát meg a többi ilyen sz@rt, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst és MOZOGJ.

Mindenkinek ez az elfuserált koplalás a mániája, annyira az agyamra megy már. Nem fogod fel, de ilyenkor a szervezeted raktározni kezd és hiába tűnik úgy, hogy fogysz, a zsír rakódik lefelé, mert kínzod a szervezeted. Kezdj el gondolkozni könyörgöm...

2010. aug. 7. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok,de ha te azt hiszed ,hogy számít az valamit is egy fiúnak ,hogy a csajszika 55 vagy 57 kiló akkor te még abszolut nem ismered a pasikat. Ez pasiszemmel pont olyan lényegtelen mint pl a karórád.
2010. aug. 7. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ki vesz észre szerinted 2 kiló eltérést? GONDOLKOZZ MÁR URISTEN
2010. aug. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!