Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért szakadt el a cérna ha...

Miért szakadt el a cérna ha normálisan étkezem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. A napi 1500kcal meg van mindig. Mozgok is. Megeszem néha a lasagna-t, pörköltet, energiaitalt. Mégis ma elszakadt a cérna. Nutellába mártott kolbászt ettem, egy liter tejjel, meg 3 banánnan. Ez volt a vacsora!!😅

Reggelim: tejeskávé édesítővel, zabkása banánnal ( 8órakkor)

Ebéd: répapüré csirkemellel ( 12kor)

Vacsi: 20 orakkor

Iszonyatos bűntudatom van!! Mi történt?

2020. szept. 21. 23:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10-es! Remélem igazad van... megnéztem az alapanyagcsere szükségletemet, eszerint 1300 valamennyi. Ezért gondoltam az 1500-at jónak. :((
2020. szept. 22. 10:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Az az alap. Akkor nem érted a dolgot. Ennyi kell, ami a szervezetednek az életben maradáshoz, fekvő betegként is kell, ha semmit az égvilágon nem csinálsz. A lélegzéshez, alváshoz, mindenhez. A szervezet fenntartásához. És ehhez jön hozzá a napi aktivitás, mikor pisilni mész, főzöl, mosol, tornázol, elmést a boltba, stb. Kb. 1600-1800-at meg kellene enned.
2020. szept. 22. 10:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Értem én, de itt többen mondták, hogy az 1 óra séta az semmi max 100kcal-t éget, akkor a kondiba is epilszis trénerezni szoktam, hát, kar, lábra edzem, meg esetleg futógép. Különböző intenzitassal. Azt írták többen is (még régebben) hogy max 500 kcal minuszt érek el ezzel... Szóval bocsi ha össze vagyok zavarodva, de itt mindenki mást mond! 😅
2020. szept. 22. 10:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Úgy számoltam, hogy 1300 kcal az alap, ami akkor is kell ha fekszem. Ezért eszek 1500-at. Ebből 500kcal lejön—> így 1000kcalt viszek be. Így 9-12 nap alatt meg van ez egy kiló.
2020. szept. 22. 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én a fogyáshoz türelem kell nem tartás.
2020. szept. 22. 10:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul tudom hogy heti 1 kiló gyors DE még normális? Amúgy meg 12 nap alatt meg teljesen jó. Sajnos ha többet eszem akkor nem megy lejjebb a súlyom...
2020. szept. 22. 10:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Kiszámoltam, és nekem az jött ki, hogy 1450 az alapanyagcseréd, amikor csak otthon fekszel és nem csinálsz semmi mást, csak létezel.

Amikor azonban olyan napjaid vannak, hogy elmosogatsz, feltörölsz és pár apróság, akkor az alapanyagcseréd egyből 1650 lesz.

Ha kimész egyet sétálni, elmész bevásárolni is ilyesmik, akkor 1850körül lesz.

Edzős napokon pedig az alapanyagcseréd 1,6*osa,azaz 2320kcal szükséges.

Ezek azok a kalóriaértkek, amitől még fogyni fogsz, azonban lassabban, de legalább a szervezeted nem kezd el éhezni (nem éhezel el, nincsenek falási rohamok, rosszullétek stb.)

AZONBAN nagyon fontos, hogy ezt a kalóriát miből viszed be. Főképp lassú szénhidrátokkal, zsírszegény életmóddal, átlagos fehérjetartalommal (nem kell húst hússal zabálni, hogy a végén már le se bírd nyomni a torkodon, felesleges).

Legyen benne gyors szénhidrát is, főleg tízóraira (pl gyümölcs), amit kis cukormentes teljes értékű keksszel ilyesmivel lassíts be.

A kalória nagyon fontos, de ha egészséges akarsz maradni ,akkor még fontosabb, hogy miből áll a napi kalóriakereted.

Egyél nyugodtan banánt, basmati rizst, durum tésztát, ne félj ezektől sem, csak tudd beépíteni az étkezésedbe. Ami kis utánaolvasással sima ügy.

2020. szept. 22. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Ekkora súlynál heti 0,5kg-nál több még normálisnak, de gyorsnak mondható. Viszont ha ezt éhezéssel éred el, akkor nem egészséges, mert a tested szenved (és te most ezt csinálod jelenleg). Visszább kell venni.
2020. szept. 22. 11:44
 19/22 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt az oldalt használtam, de akkor mégsem jó ezek szerint. Köszönöm a válaszokat! Megfogadom amit írtatok! Szép napot! :)

2020. szept. 22. 11:49
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom a vacsi mit takar, de gyanús, hogy kevés a kaja. És emiatt falásrohamok törnek rád. Amúgy meg....szegény kolbászt elrontani nutellával????jajj 😂😂
2020. szept. 22. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!