Elég lenne, ha 4kg-ot lefogynék?
Figyelt kérdés
20éves vagyok,48kg,158cm2010. aug. 6. 23:53
2/11 anonim válasza:
még sok is
158 cm-hez 48 kg-al fogyni szeretnél?! ez számomra érdekes
3/11 A kérdező kommentje:
Tényleg van egy kis felesleg a derekamon,csípőmön és combomon. Nem éheztetni akarom magam,csak leadni a zsírt,sportolni,kerülni az édességet,kenyeret,zsíros ételeket. Így talán lemenne az a kb.4kg.
2010. aug. 7. 00:21
4/11 anonim válasza:
ne a kilókat nézd,hanem amikor jól érzed magad a bőrödben,maradj úgy :)
5/11 anonim válasza:
nézd meg ezt az oldalt és olvasd el a komikat is :)
nem csak fogyhatsz de növelheted vele az állóképességed, izmosodhatsz, erősödhetsz is tőle
sok sikert
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,hogy új éreztem jól magam a bőrömben,mikor "tökéletes" alakom volt. Másoknak fel sem tűnik ez a pár kg,és mondják,hogy nem vészes,de nekem nem tetszik a zsír a combomon,jobb ha szép feszes a hasam,és a fenekem is,ezt szeretném újra.
2010. aug. 7. 01:01
9/11 A kérdező kommentje:
Néztem a linket,hát megpróbálom a futást. Bár nem nagyon bírom a futást,de itt fokozatosan kell szerencsére,ez talán menni fog. Aztán szépen lasan majd növelem a mozgás mennyiségét. Ma pl. nem ettem édességet,ez is nehezen ment:D Vacsira csak 2 főtt tojást ettem magában,és reggelire ebédre is csak kifilit ettem szalámival vaj nélkül,és 1 paprikát,fél uborkát. Így próbálom majd minden nap,persze ebédre főttételt,csak ma valahogy nem kívántam semmit.
2010. aug. 7. 01:13
10/11 anonim válasza:
inkább hízzál 4 kg-ot izomban, így is gebe lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!