Ki, milyen változáson esett át?
Èn 54 kiló körül voltam, amikor úgy döntöttem, hogy ennèl feljebb màr ne. 150 centisem azèrt meglàtszott rendesen. Aztàn most, hogy 47-48 kiló lettem szèp lassan, ennyit vettem èszre:
- mindenhonnan el tudok húzni magamtól legalàbb 3-4 cm bôrt (-)
- nem fáj a bokám a + feleslegtôl (+)
- striáim vannak a combomon
- az ètvàgyam ugyanolyan nagy, de mivel mozgok rendszeresen, nem látszik meg (+)
- sokkal jobban érzem magam pólókba, hogy nem áll ki a hasam, felvehetek bármit, nem szorít az öv, és már a legminimumabb lyukba teszem be.
- futásnál nem lötyög a hasam
Ên még nem értem a végére. Félút után vagyok.
- tele vagyok energiával
- jobban szeretem az új életmódom ( kaja), mint a régit
- jó érzés, hogy teszek magamért, még ha nehéz is időnként türelmesnek lenni
- nincsenek már falásrohamaim, nem érzek már függőséget bizonyos kaják iránt, képes vagyok tudatosan enni , amiért nagyon boldog vagyok, már nem az étel irányít
- már nem fulladok éjszakánként
- a petefészek cisztáim felszívódtak, rendeződött a ciklusom ( azelőtt évente 3-4x jött csak meg)
- jó érzés hogy az összes ruhám lóg rajtam, de még azért ellenállok és nem vásárolok:)
- jobb lett az állóképességem a rendszeres mozgástól, könnyebbnek érzem magam és könnyebb mozogni is, egész jól kijövünk ( edzés és én)
- nem kell mindennapi fájdalmakkal élnem
- erősebbnek érzem magam lelkileg is, szerintem el legalább annyira dlfontos, mint megszabadulni az egészségtelen súlyfeleslegtől. Az egészségem a legfontosabb, nem a külsőségek. Nem akarok másoknak megfelelni, nem érdekel hogy nem leszek divatvékony, csak normális testsúlyra törekszem.
- megtanultam szeretni magam, ifen, így is. És túlléptem már azon, hogy nagyon elcsesztem a múltban. Megbékéltem magammal és most már csak előre nézek!
Kíváncsian várom mi bújik meg a sok felesleg alatt.
Már alakul:) -61 kg eddig.
30 kg felesleg volt rajtam, ebből már 20-at leadtam.
-jobb lett az állóképességem
-energikusabb lettem
-lett önbizalmam
-egészségesebb életet élek
175cm 75kg 16/L
Kedves Kérdező!
Én sem értem miért pontoztak le :( Nem is idegeneknek szólt a beírásom, hanem Neked, és akinek nem tetszik, miért pontoz? Nem is írtam semmi sértőt.
1-es voltam
Szia 1-es!
Ugyanezzel a magassággal és 56 kilóval létezem, nekem is a 47-48 kg a cél.
A kérdésem az lenne, hogy neked mi/mi volt a kalória kereted?
Nekem fogyáshoz 1200 vagy az alatt kellene ennem, különben meg sem mozdul lefelé.
És bele sem gondolok mi lesz akkor, ha mondjuk 50 körül vagyok már.
Gondolom a rengeteg mozgás lenne a megoldás ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!