Mit csináljak ha ijesztőnek tartom a fogyás miatti változásokat a testemben?
Régebben 57 kiló voltam, 23-24es bmi vel. Most 50 vagyok, és már csak nagyon keveset akarok leadni, inkább szállkásodni akarok. A bmi-m 20. Soha életemben nem volt pl eres a kézfejem, de most, hogy a hájréteg már nem takarja, látszanak az alkaromon is. Vagy a lábam közt rés van ami eddig nem volt ha összezártam a lábam. Vagy jobban látszanak az arcvonásaim. Ezek tudom, semmiségnek tűnnek, de nekem valamiért kicsit ijesztő. Még akkor is ha normális ütemben fogytam, nem extra gyorsan.
Mással is történt hasonló? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra
Ezek nálam is megvannak, igaz, 40 felett vagyok, már sosem lesz olyan az arcom, mint 20 évesen. De nem izgat különösebben, 15 kiló plusszal vastag karom, törzsem volt, semmi derekam, idomtalan fenekem, combjaim, puffadt arcom és tokám. Én jobban érzem így magam, 55 kilósan.
Ha nem tetszik az eredmény, akkor ne fogyj tovább :)
Szedjél fel pár kilót!
Az jót tenne az egészségednek és kevésbé lennél eres, ráncos, csontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!