Hogy legyek vékony?
Utálok sportolni, szokásom a zabálás amin változtattam mert nem eszek egész nap mint annó, hanem 3 különálló normális étkezésem van egy nap.
Egyszerűen hagzik a "vigyél be kevesebb kalóriát mint amit elégetsz" dolog, de nem megy. Hiába eszem viszonylag normálisan és járok heti 3x két órát edzeni, rendkívül lassan mennek le a kilók.
Esküszöm a teremtől már hányingerem van, s csak az önutálat motivál.
Adjatok valami tanácsot vagy diétát, mert az egészséges étkezés nem működik.
155cm/52kg
Most sem vagy vastag, teljesen normális a súlyod. Inkább az lehet a bajod, hogy nálad sokkal magasabb nőkhöz hasonlítod magad, akik optikailag vékonyabbnak tűnnek ugyanilyen alkattal, mert szép hosszú lábuk, kezük van. Jártam én is ebben a cipőben.
Táplálkozz egészségesen (az jó, hogy a non-stop evést befejezted), és ha utálsz edzőterembe járni, válassz olyan mozgásformát, amit hosszú távon szívesebben csinálsz. Majd fogsz alakulni, fogynod (mérleg szerint) nem kell.
Hát sokra mész, ha a 3 alkalommal viszont sokat eszel... Akkor ennél inkább többször keveset, na mindegy, te tudod.
Amúgy egy egyszerű tipp: Igyál sokat! Főle gkaja előtt! Így becsapod a tested, és előbb jól lakottnak érzed magad... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!