Kerdesekkel teli kérdése:
Nek3d hogy sikerult? Mennyi idobe telt, mennyire volt kemeny?
Figyelt kérdés
Ez a kerdes most azokhoz szolna akiknek mar sikerult, tul vannak a nagy fogyason
Meseljetek el milyen volt
Inspiraciot szeretnek gyujteni, ugyanis van rajtam kemeny 20 kg plussz, amitol illo lenne megszabadulnom..
De egyszeruen semmi motivaciom..
2020. szept. 6. 10:14
11/11 anonim válasza:
Anyukám óriási. Egyszer az ő méretében találtam csak ruhát és akkor valami bekattant.
153 cm mellé 94 kiló voltam, most 68 vagyok.
Magamra főztem, dobozoltam, mindent lenértem, kalóriát számoltam és heti két súlyzós edzés. Na meg a kitartás. Mindez egy év, két h9két hónap alatt. De nem vontam meg magamtól semmit. Karácsonykoe cukormentes, teljes kiőrlésű bejglit ettem stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!