Mit csináljak? Skinny fat vagyok? Nagyon idegesit
Figyelt kérdés
177, MAX 180 cm vagyok, 75 kg fiú. A combjaim elég nagyok, a vádlim izmos. A hasam meg a combom viszont nagyon idegesit, oldalt meg ugyebar a elol a hasam is kicsit "nagy". Még pufinak se mondanam magam, szinte már felül ha nagyon ráfeszitek látszik 2-4 kocka de alul van zsir, meg oldalt. Hogy tudnám eltüntetni? Amúgy régen fociztam is meg atlétikáztam is szóval biztos hogy van rajtam izom is. És képeken szerintem annyira hulyen nezek ki igy skinny faten, meg a combjaim is hulyen neznek ki. Szeretek enni, és már nem sportolok, mit tudnek csinalni hogy leadjak par kilot es zsirszazalekom csokkentsem a legkönnyebben? Régen amúgy nagyon vékony voltam, 1-2 éve lettem ilyen de már idegesit2020. szept. 4. 21:20
1/3 anonim válasza:
Sportolj és keress rá, mi az a szálkásítás
2/3 anonim válasza:
Állj neki futni, biciklizni, otthoni edzéssel kombinálva, esetleg edzőterem. Igyál csak vízet, kevesebb köret, több hús, zöldség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!