Lehet fogyni, ha nem eszem kevesebbet mint eddig, csak többet mozgok?
Figyelt kérdés
Csak a zsíromból szeretnék lefogyni,hogy vékonyabb legyek kicsit,4cm derékból,súlyból 4kg-nak kellene lemennie. Régen ugyan ezeket az ételeket ettem mint most,ugyan ennyi csokit,édességet,csak többet mozogtam,és kevesebb voltam 4kg-mal. Ha az étrenden nem változtatok,csak újra mozgok,akkor fogok fogyni? Vagy csak akkor tudok 4-5kg-ot fogyni,ha kevesebbet is eszem? Köszi2010. aug. 5. 21:42
1/3 anonim válasza:
Ha az étrendet hagyni akarod, akkor sokkal de sokkal többet kell mozogni, de az sokat segítene ha az édességet elhagynád kicsit:)
2/3 anonim válasza:
Inkabb akkor ha kevesebbet is eszel. Ha nem eszel kevesebbet, csak sportolsz, akkor csak izmosodni fogsz.
3/3 anonim válasza:
Badarság, 2. válaszoló, persze, hogy lehet fogyni !
Nem olyan egyszerű matematika az egész, mert a test nem egy termodinamikus gép, hanem egy sokkal jobb mestermű
Ha mozogsz amennyit csak tudsz akkor ehetsz amit akarsz
Mit gondolsz, amikor gyerek voltál miért nem hiztál semmitől ? Pedig kicsit volt a tested. Hát a mozgás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!