Volt mar akinek a chloe ting segitett?
Fogyni szeretnek de nemszeretnek kondiba jarni egyedul szeretnek edzeni, volt mar aki csinalta es latvanyos valtozast latott magan?
Vagy valami masik hasonlo itthoni edzeses akarmi? Barmi bevallt modszer erdekel.
(Az evesre tudom h odakell figyelni es azt mar elis kezdtem marcsak edzest keresek)
De ha van valami jo dietas etrend oldal h minel valtozatosabban tudjak fozni, enni azt is szivesen fogadom.
Jah amugy nemtom szamit e a korom de 19eves lany vagyok :)
Nekem nagyon bevált.
Nem kilókban látszott inkább hanem kinézetre. Izmosabb lettem és elég szép lett a hasam is a két hetes programjával.😊 Mármint laposabb, pedig az akarat erőm csak egy hétig és két három napig bírta :)
Van egy programja lábra is, nekem avval lett sokkal vékonyabb a lábam, azóta imádom 😂❣️.
Az étkezésre nem nagyon figyeltem, csak próbáltam elfoglalni magam hogy ne egyek folyton és kicsit kevesebb édességet ettem (de nem hagytam el) csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!