Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó fogyókúrához?

Ez jó fogyókúrához?

Figyelt kérdés

[link]

Ha lelapoztok, ott van, hogy mi van benne, viszont én még a fogyókúra elején vagyok, szóval nem tudom, hogy jó e.

2020. aug. 19. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben nem ennék ilyesmit, semmi beltartalmi értéke nincs, csak üres kalória. Ha gyümölcslevest kívánsz, akkor legalább gyümölcs legyen benne..
2020. aug. 19. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem ajánlott. Nézd meg, egy adag elkészített levesben 30 g cukor van. Ez lényegében mind oldott állapotban van benne, tehát gyorsan felszívódik. Ráadásul egsézséges embernek is, nem csak fogyókúrában a szabad cukrokból maximum napi 30-50 g az ajánlott bevitel (konkrétan a napi kalóriakeret 5-10%-a). Ugyan a tejcukrot nem kell a keretbe beleszámolni, tehát ez a leves nem maxolja ki a keretet teljesen, azért látszik, hogy inkább desszert kategória, mint egészésges étel.

Ha nagyon szereted, akkor persze ehetsz néha, mondjuk egy-két hetenként egy adagot, attól még fogsz tudni fogyni. Pláne, ha mozogsz is, mert az eléggé jó ellensúlyozza a bevitt cukor rossz élettani hatásait.

2020. aug. 19. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
(Tegyük még hozzá, hogy ebből a levesfajtából a görög gyümölcsleves, amit linkeltél, szerintem még csak nem is finom. Van málnás és talán epres is, ha még gyárták, vagy erdei gyümölcsös, azok legalább finomak. De persze ízlések és pofonok. A boltban, ahova járok, mindig csak a görög kapható, a többi íz folyton kifogy.)
2020. aug. 19. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Kb 20 perc alatt csinálsz egy házi gyümölcslevest, amiben garantáltan nem lesz ennyi cukor. Egy lábas, fakanál meg vágódeszka és kés kell, ennyi minden csak van a konyhában.
2020. aug. 19. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták, rohadt sok cukor van benne, a harmada cukor, kólákban is valamivel kevesebb van ennél.
2020. aug. 20. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!