Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsorára lehet barackot enni?

Vacsorára lehet barackot enni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztald ki, hogy a te szervezeted mit szól hozzá. Van benne bőven cukor, de rost is. De én például nagyon gyorsan megéhezem a baracktól (főleg az őszibaracktól), sőt még éhesebb leszek egy-két óra múlva, mint mielőtt megettem. Kábé mintha nutellát ennék.

Ezek egyéni dolgok, lehet, hogy rád másképp hat. Ha napközben megéhezel tőle, mint én, akkor nem enném este, mert arra következtetnék, hogy túl magas inzulinszintet okoz. Esetleg egy rostos-zsíros vacsora után egy barack desszertként még oké lenne nekem.

2020. aug. 18. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tilos, de nem a legjobb vacsira a gyümölcs. Jobb tízóraira vagy uzsira enni. Vacsorára meg inkább egy kicsit kiadósabbat, amiben van fehérje is.
2020. aug. 18. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, megtiltom.
2020. aug. 18. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Kizárólag libazsírban konfitálva.
2020. aug. 18. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ma pont őszibarackot ettem túróval+natúr joghurttal vacsira.
2020. aug. 18. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!