Hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
2 terhességgel 25 kiló pluszt sikerült magamra szedni. Most jött el az idő, hogy elég volt, és mindenképp le akarok fogyni. Hogyan kezdjem? Sajnos sokszor nehéz a gyerekekkel és az evés egy pótcselekvés, amiben boldogságot találok, ez a fő baj.2020. aug. 16. 19:03
1/5 anonim válasza:
Mozogj többet, Zabálj kevesebbet.
2/5 anonim válasza:
Kalóriadeficit. Számold a kalóriabázis segítségével.
Plusz kezdj el mozogni
3/5 anonim válasza:
És a kalóriadeficit mellett figyelj oda, hogy kerüld a hozzáadott, finomított cukrokat. Az sem mindegy, miből viszed be a kalóriát.
4/5 anonim válasza:
Szerezz magadnak egy edzőt, aki segít. Sokkal könnyebb úgy, ha van egy kényszerítő tényező, ami miatt muszáj vagy elmenni edzeni. Ő majd beállít neked egy étrendet és azt szépen betartod, helyesen táplálkozol és mozogsz mellé. Egy kis énidőnek sem utolsó a család mellett. Én egy igazi Garfield vagyok, nekem csak így sikerül a fogyás eddig érdemben.
5/5 anonim válasza:
Egyél egészségesebben, válts életmódot. Fehérlisztes, cukros termékeket mellőzd. Kerüld a túl sok, rossz minőségű szénhidrátot. Az alap étrendbe simán beleférnek a húsok, zöldségek, tojás, olajos magvak, gyümölcsök, tejtermékek.
Mozogj rendszeresen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!