Maximum mennyi kalóriát vihetek be?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, 180 cm, 89,5 kg, 27,62-es BMI-vel, szeretnék még lefogyni kb. 8,5 kg-ot, mennyi kalóriát vihetek be maximum (napi szinten) hogy továbbra is hatékony maradjon a fogyókúra ill. ne álljon meg a testsúlycsökkenésem?2010. aug. 4. 21:17
2/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
azért kérdeztem mert én kb 600-800 kcal-t viszek be naponta, és semmi mozgással, csak diétával, meg fogyasztószerekkel 2 hónap alatt 8,5 kg-ot adtam le! de itt érdekes módon azt írják hogy kellene 1200-1900 kcal.... hmmm ez érdekes :)
2010. aug. 4. 21:24
3/12 anonim válasza:
600-800?????????????????? az koplalás, te nem vagy észnél az egy 3-4 éves gyereknek elegendő kalória, nem egy 180 cm-es pasinak :-o :-o
4/12 A kérdező kommentje:
hát szükséges (volt) gyors eredményre... de nem érzem magam rosszul... naponta 2-szer eszek, akkor se sokat!
2010. aug. 4. 21:27
5/12 anonim válasza:
remélem tudod, hogy ez nem tartható sokáig és ha egyszer újra normálisan eszel majd, akkor a dupláját visszahízod...nem mellesleg így csak zsírosodsz, mert a koplalásnál a szervezet nem a zsírraktárait, hanem az izmaid építi le...hülyeséget csináltál...
6/12 A kérdező kommentje:
hát még kb 1-2 hónapig tervezem a fogyókúrát, utána se fogok ész nélkül zabálni, mert akkor tény hogy visszahízom, de most muszáj vagyok leadni, mert sok volt a feleslegem mielőtt elkezdtem volna, így még a fele zsírom megmaradt... egészségügyi okok miatt is muszáj voltam fogyni, főként a magas vérnyomásom miatt, és a striák miatt...
2010. aug. 4. 21:33
7/12 anonim válasza:
de értsd meg, hogy a zsírod marad...legfeljebb, pár hónap után a csontvelő helyén lesz, az izmaid, beleértve a SZÍVIZMOD, meg leépül, de legalább könnyebb lesz a koporsócipelők dolga...azt hittem, csak a tinicsitrik ilyen bugyuták, de úgy látom tévedtem....nyugodj békében :S
8/12 anonim válasza:
nem mellesleg a magas vérnyomáson a sport segít, a striák meg úgyis maradnak...
9/12 A kérdező kommentje:
aha értem... hát köszi a tanácsokat azért!
2010. aug. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!