Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha otthon vagytok hogyan...

Ha otthon vagytok hogyan álljátok meg, hogy ne egyetek egész nap?

Figyelt kérdés
Minden napom kb. arról szól, hogy most mikor és mit, mennyit egyek. A fő étkezésekkel nincs is semmi gond, megcsinálom magamnak, megeszem és ezek többnyire egészséges ételek, mennyiséget tekintve sem sok és kalória szempontból is rendben van (sokáig számoltam). Viszont, ha befejeztem és megettem, akkor utána már rögtön azon jár az eszem, hogy most majd mit fogok enni ezt követően. Ahogyan mászkálok ide-oda a házban eszek egy kis ezt, eszek egy kis azt stb., és hiába próbálok legalább egészségesebb dolgokat enni ez így se okés és nem is mindig jön össze. Próbálom lefoglalni magam, de már nagyon unom a semmittevést is és igazából film nézés, olvasás, tanulás stb. közben is ennék legszívesebben. Szóval kb. 0-24 tudnék enni. Ha suliban vagyok, akkor nincsen ilyen gondom és igazából egész nap kibírnám evés nélkül és eszembe sem jutna, de itthon állandóan ezen kattogok.
2020. aug. 15. 16:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy keresek valami sportfoglalkozást, csoportos órát vagy ilyesmit és akkor talán oda el tudnék járni egyszer-egyszer.
2020. aug. 16. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Az élet 250 kg fölött nálam pont ellentétesen hat. Evésre ösztönöz. Úgy vagyok vele, hogy hosszú évek óta "csak" kb. 10 kg feleslegem van és ennél több nem nagyon szokott lenni, pedig állandóan zabálok. Amikor azt a műsort nézem, akkor állandóan azon jár az eszem, hogy nekem jobbak a génjeim a műsorban szereplőkénél, ezért nyugodtan ehetek. Téves elképzelés, hogy "én is ilyen leszek, ha így folytatom", hacsak már most nem vagy több kg mint ahány cm magas. Ha fizikailag képes lennél olyan lenni, mint a műsorban szereplők, akkor megközelítőleg már most is olyan lennél. Ők már 8 évesen is 80 kilósak voltak.
2020. aug. 16. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Fejben eldöntöttem, hogy nem eszem ha nem vagyok éhes. Én egyszerűen tudatosítottam magamban, hogy egészségtelen a kapcsolatom az ételekkel, ez egy függőség amiről le kellett szokni. Az életem múlott rajta. Ezek mellett könyveket olvasok, sorozatokat nézek neten, hobbimmal foglalkozom , mozgok, kutyázok😊 Nem nehéz, csak bele kell tanulni ebbe is, és megszokod.
2020. aug. 16. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Engem abban ösztönöz a műsor, hogy ha ezek az ételfüggő emberek le tudnak adni 100-150 kilót, akkor én is le tudok adni 30-at (ennyi volt a felesleg rajtam). Már leadtam 18-at.
2020. aug. 16. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
13. Vagyok . Engem is ösztönöz a műsor, pozitív irányban. Összesen 110 kg felesleg volt rajtam. Mára már a felét ledolgoztam.
2020. aug. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!