Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma rengeteget ettem. Holnap...

Ma rengeteget ettem. Holnap ha nem eszek semmit, akkor mennyire befolyásolja a diétám? 16/F

Figyelt kérdés
Reggelire egy kisebb szelet pizzát, azután egy tányér gulyáslevest. Majd egy knorr kicsi egypoharas zacskóslevest. Mennyit hízhatok? Hány dkg-t? Mert most egáész jól haladok 3 nap -2,5 kg
2010. aug. 4. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
menj és mozogj!!! fiú létedre neked is annyi eszed van hogy koplalsz?? na neee.
2010. aug. 4. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
A srácok rosszabbak, mint a lányok, micsoda meglepetés :-)
2010. aug. 4. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány kiló,és hány centi vagy?:D
2010. aug. 4. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyeljél már! Ha fogyókúrázni akarsz akkor ne a nassoláson járjon az eszed. Küld vissza magad az utcára hét-tizennégy napra, és gondolkodjál. Mond ezt magadnak (lehet ismered): ,,Hány éve is nassolok? Öt? Akkor kibírok még 2 hetet"

Törvényszerű, hogy a változás fáj!!

Kérdezek tőled valamit: Milyen érzés rabszolgaként élni? Szerinted miért van szükség vesztesekre? (nassolás)

Mi az erősebb? Az akarom és a kell, vagy a szeretném és a lehet??

Vagy mi a fontos? Az ÚT VAGY A CÉL? (Fogyókúra felé)

Itt nem mondogatni kell bármit, vedd rá Magad, ember vagy, ha más megcsinálta te mért ne tudnád? Ezt komolyan kell venni, nem csak a nassolásra kell gondolni meg mondogatni a dolgokat!!

Ha a nassolás, és az egészségtelen életmód mellett döntesz akkor legyél kemény és vállald a következményeket is!

És akkor ne jöjj ide nyavajogni, hanem menjél a tv elé és nassolj.

Remélem nem írtam semmi durvát, de hidd el, ilyenkor ez kell...

2010. aug. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!