Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kellene leszokni erről a...

Hogy kellene leszokni erről a szokásról?

Figyelt kérdés

Mostanaban lett egy eleg ostoba(es gusztustalan😅) szokasom. Mikor ramjon a nasizhatnek(ropi, pogacsa, magvak), altalaban nem birom megallni. Ilyenkor elkezdem enni, de kozben rajovok, hogy ezt nem kellene, igy kikopom egy zsepibe, aztan kidobom.

Nem tudom miert van ez, miert nem tudom megallni es ugy vagyok vele, hogy igy ettem is meg nem is, szoval eleg rossz

Mit csinaljak ez ellen?

#evés #Evésa
2020. aug. 11. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Ne ilyesmit nassolj. Vágj össze apró cikkekre egy almát, vagy répát, uborkát stb. A zöldségekhez akár csinálhatsz natúr joghurtból fűszerekkel mártogatós szószt. Ezzel megvan a rágcsálás élménye.
2020. aug. 11. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Jó az finom az miért nem eszed meg ?
2020. aug. 11. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kicejezeten jólesik és finimom is amit eszel, akkor ajánlom a saját módszerem. Nekem ilyen a csoki volt, mindig kívántam és tudom, hogy ha semennyit nem ennék, nem sokáig bírnám.

Amikor rádjön a napi nasizhatnék (azért napi egynél több ne nagyon legyen), válaszd ki, hogy mit kívántál meg és előre vegyél ki egy kisebb adagot (pl 100 kalóriányot, vagy 4 db ropit stb). Utána rakd el a caomagot és azt a kin3rt adagot meg twljesen nyugodtan nasizgasd el

2020. aug. 12. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan csinálják ezt. Csak nem egy falattal. A probléma az, hogy étkezés zavarokhoz vezet(het)

Néha illessz be ilyen dolgokat. Én simán megeszek hazafele egy szelet csokit ha megkívánom (100 kcal, nem ettől fogok meghízni)

De nézd meg mi a "jobb nasi"

Pl egy szelet csoki/kis pohár puding/gyümis joghurt kb 150 kcal. 1 pogácsa kb 300. A magvak meg egészségesek és jó tápanyagokat tartalmaznak.

2020. aug. 12. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!