Hogyan tudok leszokni erről a rengetek rossz szokásról? Mi ez egyáltalán? Valaki segítsen!
Rengeteg rossz szokásom van főleg stresszhelyzetekben. Szájcsipkedés, szempilla húzogatás (nyugi nem tépkedem ki, csak elég hosszúak és a kezembe akad) dörzsölöm a szememet, feszegetem a körmömet, fogcsikorgatás (éjszaka is) piszkálom a hajam végét, ami azért is rossz mert most vágtam le a végét és nem akarom megint mert már elég hosszú. Aztán még a körmömmel szedegetek szét mindent és ez sokszor felszúrja a körmömet, rágom is a számat, ropogtatom az ujjamat.
Nem tudom mit csináljak hogy ezekről leszokjak de muszáj lenne. Ezerszer próbáltam de sose sikerül szinte egyik sem. Valaki segítsen!!
ez irtó hasznos válasz volt.. arra gondoltam biztos van valaki akinek volt ilyen problémája. hogy mi segített neki.
Meg nem nekem jó így hanem stresszhelyzetben elő jön, és nagyon nem tesz jót nekem.. sem a hajamnak sem a körmömnek semminek és mint leírtam nem tudom abbahagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!