Hogyan alakítsam ki a kockahasamat?
Figyelt kérdés
A kérdés igazából az, hogy 6 után szabadna ennem nekem? Mert nekem igazából kicsit fogynom kéne. 183 cm vagyok kb és 18 éves.. Van hasam, ebből akarok lefaragni, van egészséges étrend, sport, kondi, ezeket mind csinálom de már hallottam, hogy 6 után nem szabadna ennem semmit. Nálam úgy van, hogy 18:45-től már nem eszek csak iszok, mondjuk tejet, vizet. Nem tudom mennyire jó ez. Ha kialakult akkor persze ennék normálisan hiszen a jelenlegi testsúlyt megakarnám már tartani.2020. aug. 9. 17:29
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Az is igaz. :D
2020. aug. 9. 17:59
3/5 anonim válasza:
Lényegtelen hogy mikor eszel az a lényeg hogy mennyit eszel egy nap alatt.
A tejben is van zsír, cukor és fehérje ezek mind kalória.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ilyen 6-szor eszek egy nap talán? De egészségesen étkezem
2020. aug. 9. 18:26
5/5 anonim válasza:
kaloria deficitben kell lenned, az nem eleg hogy egeszseges kajakat eszel
bmr -20%
javaslom hogy minel tobb feherjet fogyassz mivel a feherje emesztese a feherje kaloriajanak 20-30%at elegeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!