Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van vagy 55 kiló túlsúlyom,...

Van vagy 55 kiló túlsúlyom, mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Azon kívűl, hogy ássam el magam.

130 kiló vagyok 170cm. Lusta mint egy lajhár, az is a becenevem. Úszni próbáltam, de egy halott Lamantín látszatát keltettem meg tisztaság mániás lettem és közfürdőbe nem megyek a gombák , bacik miatt.

Gondolkodtam most rajta, hogy megis mi a túróci legyen, hagyjam magam így, legyek a csüngő hasú vagy a " nézd az is akar fogyni " csávó 22 vagyok, pl. egy combom akkora mint normális embereknek kettő és fél , csöcsöm is van pedig nem lehet már gynecomastia mert műtöttek vele,mégis egy kinder buenót el tudok alatta rejteni hosszába.

Próbáltam nem enni, de csábító egy friss meleg kenyér aztán hopp, hova lett fél kiló? Hát a pociba landolt, uppszika. A szénhidrátcsökkentett meg drága nekem , nem cigizek, nem iszok mást csak vizet, az a baj, hogy egy sofőr vagyok aki albérletet is fizet így nagyon nincs se időm se pénzem, gondoltam kiírok egy kérdést, hátha segít dönteni , hogy melyik út legyen.

22f

#Dagadr
2020. aug. 6. 01:33
1 2
 11/17 Szőke József13 ***** válasza:
0%

Sziasztok, most sokan megköveznek és azt mondják, hogy ilyen nincs. De van, amiről nem tudok az még létezhet. Tehát kb. 5 hete van egy termék Magyarosrszágon, én 30 nap alatt fogytam, ettől a 100 %-ban naturális terméktől 15 kg-t. Az ehettem, amit akartam. A máj által előállított sókat viszik be a szervezetbe kívülről és 1 órán belül ketózisban van a szervezet.

Az tény, hogy kb. 15-20 %-al megnöveli a szervezet teljesítményét, és emiatt már elkezdtem futni. Akik már használják, mind hasonló dolgokról számolnak be.

2020. aug. 6. 18:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11: Az nem baj, hogy a máj egyáltalán nem termel sókat?

A ketogén diéta nem rossz, de ha azt eszel, amit akarsz, akkor nem fog ketózisba kerülni a szervezet.

Plusz: ha semmit nem eszel, akkor lehet kb ennyit fogyni, de nem zsírból, hanem izomból!

Valószínűleg nem természetes cucc, hanem valami tiltott speed, aminek később látod meg durván a kárát.

2020. aug. 6. 18:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy ez a ketogén diéta azoknak jó akik bátrak, ilyen havi 1 esetleg 2 kiló fogyás a jó szerintem főleg ha ilyen nagy paca valaki mint én.
2020. aug. 6. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Elhagytam a lisztet,tésztát,cukrot. Június óta 8 kilót fogytam.

Csak akkor eszem ha tényleg éhes vagyok.

Tojás,paprika,paradicsom,uborka,túró,zabkása,rizs-csirke,pulyka hús zöldséggel.Lencse főzelék. Levesek tészta nélkül.Fehér kenyér helyett fekete rozs kenyeret ettem,de már azt sem. Naponta 2 liter sima víz. 6km séta naponta.Ha édesre vágyom,túrót keverek eritrittel. Én így fogytam.:)

2020. aug. 6. 21:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Na, ez tetszik. :)

Gratulálok. Emígy, honnan jött az ötlet?

2020. aug. 7. 00:59
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Szia

Ne fogyj le ne kinozd magad

Nekem ez az alkat jön be :)

2020. aug. 7. 11:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: és a kérdező közérzete, egészségügyi állapota,mindenki más véleménye nem is számít? Szerencsétlen ne is akarjon fejlődni,jobbá tenni a saját életét, "mert neked ez jön be"? Az élet 250 kiló felett-ben szereplőknek is van párja/házastársa, szóval egyáltalán nem ez az egyetlen szempont
2020. aug. 7. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!