Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztalta már valaki, hogy...

Tapasztalta már valaki, hogy a rivotril csökkenti az étvágyat?

Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nálam csak egyensúlyzavart okozott
2020. aug. 5. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,meg többet is aludtam tőle és minden izmom leadtam
2020. aug. 5. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:
És ez lehetett az oka hogy az izomvesztés miatt nem volt étvágyad?
2020. aug. 5. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de engem rendesen kikészített az a gyógyszer.Nagyon gyenge voltam,lusta,nem tudtam koncentrálni,nyilván sportolni se.Tehát izmot gondolom azért is veszítettem,mert nem ettem,de nem is mozogtam.Amúgy szerintem azért se lehetett étvágyam,mert sokat aludtam,volt,hogy hétvégente 16 órát,szerintem ez már egy tök jó böjtkúra volt :D Nyilván nem vagyunk egyformàk,mindenkire máskèpp hat,én más gyógyszereket is szedtem,gyógyszerfüggő is voltam,és hát volt,hogy néha kicsit emeltem magamnak az adagom....
2020. aug. 5. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
szerintem azért lehet étvágycsökkentő hatása, mert megnyugtatja az embert és ez jót tesz a stresszevőknek.
2020. aug. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!