Mazda 6 ost nem rég vettem és megmértem a hütövízet és sajnos azt tapasztaltam hogy -60 fok körül van. -30 akarnám csökkenteni mit tegyek?
Nem marja szét.
Rosszul mérted inkább, ilyen sűrű fagyàlló nincs.
Egyreszt elmerted, az a (velhetoleg) teszkogazdasagos 'muszer' nem tul megbizhato.
Masreszt az utobbi 30 evben, miota megvetted eleted elso Ladajat, komoly valtozasok mentek vegbe az autoiparban.
A hutobe vizet tenni tilos, a 'fagyallo' egy gyarilag elore kevert hutofolyadek, ami optimalis hutest biztosit a motornak, lehetoleg korrozio, vizkovesedes, es nem utolsosorban fagyas nelkul. Ne akarj otthon kotyvasztani, mert hamar vege lesz a motornak az altalad -40, a valosagban kb. -2 fokig fagyallo lottytol.
a műszered esélyes, hogy nem jó.
ha biztosra akarsz menni, veszel egy új bele való fagyállót, meg desztvizet, a régit teljesen leengeded és megflelő arányú keverékkel feltöltöd az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!