Fogyókúra tervet találtam ki! Hozzászólnátok?
Reggel: müzli(nem épp bió,de olyan Fitness márka),túró,gyümölcs,jaurt és 1 főtt tojás !
Ebéd: grillezett csirke,pulyka vagy hal, párolt vagy friss zöldségköritéssel
Vacsora: valami könnyű,mint pl.egy jaurt,egy pár szem pisztácia vagy ilyesmi
Egy hozzászólásom nekem is lenne magamhoz :-D
Szóval tudom,hogy most azt mondanátok,hogy a hús mehet este is,de én nem szeretem épp annyira a húst,hogy délben és este is azt egyek. Az esti fehérjémet inkább jaurtból juttatom be.
Vélemények?
ez jó, de tízóraira és uzsonnára egyél néhány gyümölcsöt!
és sport,sport,sport!!
Persze
A reggeli az egész napot megalapozza,ez nem fitnesz szöveg,hanem tapasztalat:-)
A Fittness müzlit felejtsd el. Tele van cukorral, nézd csak meg. Ha már eszed, akkor magad rakd össze, cukor nélkül. A cukros müzlinél sokkal-sokkal jobb 1-2 szelet teljes kiörl. kenyér. És joghurtból csak a natúr jó, és bőven elég napi egy, döntsd el, mikor eszed, reggel vagy uzsonnára.
Vacsorázni kell, ha húst nem akarsz, egyél nyers zöldségeket sovány sajtokkal vagy tojással, de tojásból is elég naponta egyszer enni, sőt, nem is lehet minden nap (koleszterin!).
hát nem tudom, én reggelire nem tudnék ennyi mindent magamba tömni! én reggelire egy tál müzli, tízóraira gyümölcs, ebédre párolt hús vagy párolt zöldség sajttal :P, uzsira joghurt, vacsira meg talán egy szem keksz, de este nem is vagyok éhes..
de mindenki más :) és te a te általad leírtak szerint étkezel?
Szerintem nagyon ügyes vagy, tetszik az étrend! De mi az a jaurt???
Másik nap egyél gyümit vacsorára!
09:54-joghurtból csakis natúrt eszem,viszont a tojással nem értek veled egyet. A tojás a jó koleszterinhez adódik, ezenkivül remek fehérjeforrás reggel.
Az olyan napokon amikor nagyobb étvágyam lesz akkor fogok salátát is enni,de ezt minden nap nem garantálhatom,viszont jó ötlet, és a túrót akkor megehetném a salátával.
De akkor a reggeliből esik a túró,csak tudnám mit rakjak helyette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!